Too tired

Heej bloggen. Det här kommer inte bli något vidare muntert inlägg, så ska försöka hålla det kort. Jag är verkligen sjukt trött idag, som tur är har jag bara två dagar kvar på jobbet. Längtar verkligen tills på fredag. Ifall ni undrar varför jag inte skrivit något tidigare idag är det för att jag har varit och ätit middag med pappa, hans fru och Oliver. Vi var i Nynäshamn och åt plankstek :) Riktigt gott och nu är jag proppmätt. Orkar inte skriva så mycket mer, ska nog kolla lite på tv innan jag somnar. Kommentarerna får jag svara på imorgon, är för trött idag haha :) Hoppas ni klarar er ändå!


Hade med kameran men det blev inga bra bilder,
här är en på pappas öl haha :P Nåja, fint väder var det iaf :D

She's so lovely

Inte många inlägg idag inte, måste verkligen skärpa mig! Kollar på filmen på trean, men den är snart slut så ska nog sova då. Vi hörs imorgon! Sov gott :)

 
Älskar den här låten! Såå skön :D

Weird Weather

Himla konstigt väder det är här idag. Imorse när jag cyklade till jobbet sken solen, men det blåste som bara den. Resten av morgonen och förmiddagen var det sol och blåsigt. Några minuter innan jag ska cykla hem blev himlen svart och det började regna. Efter typ fem minuter slutade det regna och jag försökte skynda mig hem innan det började igen. När jag hade kommit halvvägs öppnades himlens kranar och regnet öste ner. Jag såg ut som en blöt katt när jag kom hem! Haha ;) Men nu är det sol ute, jag blir alldeles förvirrade haha. Just nu kollar jag på tv och ska alldeles strax börja svara på kommentarer. Sen ska jag fixa något att äta, börjar bli hungrig haha :)


Baby don't hurt me



Godnatt och sov gott!

Beslutsångest

Heej igen :) Nu sitter jag i soffan och velar. Åt middag vid 6, gjorde pizza med ost, paprika, ruccola och pesto, mumsigt var det! :) Duschat har jag också hunnit göra och nu hade jag tänkt sätta mig med en Ben and Jerrys och se en film. Men som vanligt kan jag inte välja film. Jag har sett alla minst en gång och nu försöker jag klura ut vilken som är värd att se igen ;) Okej, problemet är löst :D

Hungrig

Ska börja fixa lite mat nu, är riktigt hungrig! Men vet inte riktigt vad jag ska göra...vi får väl se (;

Emma Damm Drawings

Emma Damm är en grymt duktig tjej som nu lottar ut ett av sina egendesignade linnen! Om du, precis som jag, skulle vilja vinna så är det bara att anmäla sig! :D No offence till er andra, men jag håller tummarna för att jag ska vinna, inte mitt fel att linnena är så sjukt snygga ;D


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

You spin my head right round

Tjeena mors! Allt bra med er idag? :) Själv mår jag alldeles utmärkt haha. Kom hem från jobbet vid typ tre som vanligt, det var nästan inga barn alls idag så det var inte så jobbigt ;) Mamma och mina systrar skulle egentligen ha åkt vid lunch, men dom var inte klara då så dom åkte strax efter att jag kom hem och nu sitter jag här själv. Men det går ingen nöd på mig, just nu sitter jag nere i vardagsrummet med musik på :D Jag tror att det kommer bli värst när jag ska sova, men jag är jue en stor flicka så jag borde klara av att sova ensam! Fast huset är jue väldigt stort och tomt....okej nu ska jag prata om nåt annat haha ;D Öh...råkade avinstallera högtalarna i datan för en stund sen, men duktig som jag är så kunde jag åtgärda problemet relativt fort. Usch vad tråkig jag är! Ska få i mig lite socker nu så kanske jag blir lite roligare. Nej nu vet jag vad jag verkligen måste göra, svara på kommentarer! Har ramlat efter totalt så nu är det dags ;) Vad har ni för er?


Jag i torsdags

Give me a call

Jaha då ska man upp och jobba imorgon igen da, men nu är det bara en vecka kvar! Så skönt att få sommarlov igen snart haha :) Nej nu ska jag sova, godnatt på er!


Sakerna jag köpte igår

Glömde helt bort att lägga upp det här igår, haha så lägger upp det nu ;D


Nu ska jag kolla på Da Vinci koden,har otroligt nog inte sett den förut haha :)

Sen uppdatering

Heej och hå! Blev ett himla sent inlägg idag, men har faktiskt städat och varit och handlat mat så har inte haft tid med datan. Mitt rum är alldeles strax färdigstädat och när det är klart ska jag fixa lite i vardagsrummet här på övervåningen.
Var med mamma och handlade liite mat till veckan, hon och syrrorna åker upp till landstället imorgon medans jag stannar här en vecka till och jobbar. Vi får se om jag vågar vara helt själv, annars får jag åka hem till pappa ;)
Nu ska jag fortsätta städa, vi hörs om nån timma eller så! <33

If she doesn't scare you no evil thing will

Nu ska jag kolla på 101 dalmatiner på fyran! :)

Rätt svar

på vem kändisen var är såklart Mattias från E.M.D! Jag vet faktiskt inte vad han heter i efternamn haha :O
Här är i alla fall dom som gissade rätt :)

http://nakenkaktus.blogg.se/
http://aplaceinthisworld.blogg.se/
http://daluzreis.blogg.se/

och sen var det Malin som gissade på "emd-killen", vilket stämmer så hon får också en länkning! :)
http://mysunshinestory.blogg.se/

Nu ska jag fortsätta titta på Sommarkrysset och Mums...jag menar Måns ;D

Tillbaka

Hellu mina vänner, nu är jag tillbaka! :) Köpte lite grejer i centrum, lovar att visa dom senare. Nu ska jag ut och njuta av solen och bli lite brunare, och sen måste jag verkligen städa mitt rum. Jag är seriös när jag säger att det ser ut som om någon brytit sig in genom fönstret och tömt alla skåp och lådor, t.o.m. sängen och soffan är slängda på golvet! ( iaf bitar av dom) Så ni kan vänta er lite före- och efterbilder sen! Nej nu ska jag ut in da sun och jag föreslår att ni gör detsamma, om ni har sol ;D


Good morning

Godmorgon sötnosar, hur har ni sovit? :) Själv har jag sovit som en stock och vaknade för typ 10 minuter sen. Är lite sur just nu, när jag vaknade hörde jag ingeting så först trodde jag att alla sov (vilket var helt osannolikt men iaf) Men nere i köket satt en lapp som sa att dom hade åkt till centrum, utan mig och Lillis! Jag som också hade velat åka :( Så nu funderar jag på om jag ska ta cykeln dit, ja det ska jag! Vi hörs lite senare :)


Natural disaster

Jag som hade tänkt vara upp större delen av natten men det är helt omöjligt. Kan knappt hålla ögonen öppna haha. Men oroa er inte, det blir mer blogg imorgon! Åh jag har sovmorgon imorgon hihi :D Ska fixa lite med designen imorgon också, sa för nästan en månad sen att jag skulle byta header, gaaah vad trött jag blir! Eller nej vänta, det är jag jue redan ;) Sov gott!



Glöm inte att gissa vem kändisen är HÄR :D

'Cause what you want is right here



Är bara tvungen att slänga upp den här låten, så jäkla bra! :)
 

Btw, alla som gissar rätt på vem kändisen är på inlägget under vinner en länkning! :D

Underbara fredag

Hallå på er alla (eller iaf ni få som troget fortsatt läsa min blogg fastän jag varit sämst på att skriva) Men nu ska det bli ändring på det! Kom nyss hem från jobbet, sitter ute på altanen med vindruvor och ett glas vatten, och det är såå grymt varmt nu! Det känns verkligen att det är sommar :) Det första jag ska göra när det här inlägget är klart är att svara på kommentarerna. Har varit urusel på det och har lite att ta igen. Men jag lovar att inte sluta förrän alla är svarade på och godkända, no matter how många timmar jag måste sitta här! Jag har förresten en väldigt bra view nu, dvs om jag har tur så blire det. En bra view asso. Haha, innan jag börjar med kommentarerna ska jag skriva lite om gårdagen och här kommer det:



Jobbade igår precis som vanligt, alltså till halv 3. När jag kom hem ( 10 minuter senare, cyklade som en speedad chipmunk ) hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning så snabb jag kunde. Mamma kom vid 3 och strax därefter tog vi cyklarna till Trollbäckens centrum. Därifrån åkte vi till Gullmarsplan och sen Skanstull där vi mötte upp mammas jobbarkompis Helene. Sen gick vi till Thaibåten där vi åt middag. Vid 10 var vi hemma igen. Det var nog det haha ;) Nej juste! Vi såg en kändis ;D Jag vet att man borde respektera deras privatliv och allt sånt där, men jag kan jue inte låte bli att smygfota killen lite ;) Som btw är 100000000000 gånger snyggare i verkligheten än på tv och på bild! Nån som kan gissa vem? ;)

Trötter

Heej på er! Orkar inte riktigt skriva just nu, så därför blir det ett väldigt kort inlägg. Tänkte egentligen bara skriva hej och att jag inte glömt bort bloggen, jag har bara inte hunnit. Men imorgon fredag, direkt efter jobbet lovar jag att ta tag i den igen! Så skriver mer imorgon! Nu ska jag sova, är ytterst trött haha (;

Don't upset the rhythm



Godnatt och sov gott! <33

Harry Potter

Tjaa, vad ska jag säga. Filmen var helt klart bra, det var den. De två timmarna flög förbi fortare än vad jag hade trott. Visst var den bra, spännande, rolig, läskig, sorglig och allt det där. Men det räckte inte riktigt för mig. Antar att jag inte är ett så stort Harry Potter-fan längre. Den är i alla fall sevärd, men tvivlar på att jag kommer se den fler gånger. Nån annan som har sett/ska se den idag? Om ni har sett den, vad tyckte ni? :)



Nu till lite personligare saker! Skrev jue igår att jag skulle cykla till jobbet idag, vilket jag gjorde och det gick jue bra och snabbt. Det var på eftermiddagen det blev lite knepigt. Först var jag nämligen tvungen att gå/springa en i vanliga fall 30 minuters-sträcka, det gick på tio minuter. Sen var jag tvungen att cykla som en dåre hem för att vi skulle hinna till filmen. Gissa om jag var svettig och helt slut! Vi hann i alla fall och det var jue det som var viktigt, även fast det blev ganska stressigt... ;) Nu ska jag läsa lite ( juste har bestämt mig för att lägga upp lite boktips nån dag framöver, vet dock inte när, men jag skulle säga att det definitivt kommer upp inom en snar framtid ) Öh nu tappade jag bort mig helt...right, ska äta om en stund också, sushi ;D And then blir det nog tv och kommentarer såklart! Vad ska ni göra ikväll? :)

We all have bad days

Dags att sova nu, ska cykla till jobbet imorgon, kommer säkert vara helt död när jag kommer fram haha (;
Men vi hörs imorgon i alla fall! Juste, det blir inte förrän sent på kvällen, ska jue på bio imorgon, Harry Potter och Halvblodsprinsen, så kommer hem på kvällen nån gång! Med bilder ofc ;) Hoppas ni får en bra natt och dag! <33


Just nu

sitter jag och mamma tittar på Victorias födelsedagsfirande på ettan och just nu sjunger Måns.

Jag: Han är jue riktigt snygg!
Mamma: Ja, snyggare än Rybak.
Jag: Ja herregud, Måns är i en helt annan league!
Mamma: Han är en sån där snygg som man vill slicka på.
Jag: Öh...va?!
Mamma: Jaa han är jue så snygg att man vill slicka på honom.
Jag: Ahahahaha

(Jag fick egentligen inte skriva upp det här eftersom min mamma sa att alla skulle tro att hon var "gubbsjuk", vilket inte är sant eftersom hon för det första inte är en gubbe och för det andra så är jue Måns så snygg! ;D )


I'm in love


Så. Jävla. Underbar.
!! :D

I would swim the ocean for you



Tjaabbaa! :D Allt bra idag? Sent inlägg idag också, men har som sagt inte något kul att skriva ;) Har jobbat idag också, vi såg vi på Bolt haha (; Jag måste ha världens bästa jobb, jag får betalt för att leka ;D Okej inte bara, men nästan. Blev upplockad av mamma efter jobbet och åkte och handlade lite mat. Sen åkte vi hem och nu har vi precis ätit middag, pasta med pesto mums! Nu ska jag svara på resten av kommentarerna och sen blir det Allsång på Skansen klockan 8, sötnosen Alexander Rybak kommer uppträda ;D Vi hörs om en stund igen!


Juste, lägger in lite "reklam", inte för mig själv dock, utan för den här tjejen. Hon är med och tävlar om en liten söt data, och hon behöver era röster för att kunna vinna! Det är hur lätt som helst, tryck bara HÄR , klicka på den rosa snäckan och sen är det klart! Easy huh? ;D Så sätt igång nu med tryckandet, för visst hade ni velat att så många som möjligt röstade på er om ni var med och tävlade? :)

Just take a breath

Ojojoj tiden går fort, måste duscha nu, packa klart det sista ( ska till mamma imorgon efter jobbet ), bädda sängen ( har för tillfället inga sängkläder ) och sen sova. Ska försöka komma i säng någon timma tidigare idag än igår, var helt död imorse. Får se om det blir någe mer inlägg idag, blir nog antagligen lite senare, as always :) See ya!


Ännu en gång

är jag med och tävlar att bli veckans blogg, men den här gången hos jennifer. Har varit med i ganska många sådana den senaste tiden, men har aldrig vunnit. Så det skulle vara grymt snällt av er om ni ville rösta på mig, är nummer 7 :)

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg och tävlingen!


En annan söt tjej, erica, har också kört igång en veckans blogg tävling.
10 finalister väljs ut på onsdag, så se till att anmäla er! :)

Don't hate on me

Heejsan! :D Sent inlägg blev det idag, men jag har faktiskt en bra anledning. Behövde verkligen städa rummet när jag kom hem och jag visste att om jag slog på datan så skulle jag aldrig bli klar. Men nu är jag klar med städandet, nästan haha ;) Jag är ledsen att det bara blir en massa meningslösa inlägg den här och förra veckan, förmodligen nästa också, men hinner varken eller orkar. Hoppas ni stannar kvar i alla fall! :) Vad har ni gjort idag da?


Bild från google

Hey

Ska upp och jobba imorgon igen, så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu. Usch vad helgen har gått fort, längtar tills nästa!

Godnatt och dröm sött, I know I will :) <33


Tack till er!plus veckans blogg

Lovade jue att länka dom som röstade på mig som veckans blogg hos Frida,
tyvärr vann jag inte men
här kommer länkarna:

http://daluzreis.blogg.se/

http://sofieomnell.blogg.se/
 
http://misseverything.blogg.se/

http://lillizor.blogg.se/

http://iwontlookback.blogg.se/

http://hallgreen.blogg.se/

http://mysunshinestory.blogg.se/

Tack till er sötnosar!

Nu till något annat,
Ävelicious är äntligen tillbaka och nu kör hon igång med en veckans blogg tävling!
Men ni får skynda er att anmäla er, finalisterna dras ikväll!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


"There's a tiger in the bathroom!"

Hahaha nu är jag hemma igen och filmen var grym! :D Verkligen asrolig, skrattade typ hela tiden haha :) Lite sjuk var den också, men definitivt sevärd!
Efter att filmen var slut så åt vi middag och sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här hemma och är riktigt sugen på att se en film, vi får se hur det blir ;D Vad har ni gjort idag? :)




Jag hade bara liite tråkigt i väntan på att filmen skulle börja ;D

Off we go

Nu ska jag och familjen in och kolla på bio. Vi ska se Baksmällan, har hört att den ska vara riktigt rolig så jag hoppas på det bästa! :) Hörs ikväll sen <33

Todays look


Upp och hoppa

Godmorgon godmorgon! Sovit gott? :) Jag har precis ätit frukost och nu sitter jag och kollar på LA ink, ska alldeles strax in i duschen. Skriver lite senare, tänkte bara säga godmorgon :)


Godnatt

Så där, nu ska jag sova :) Sov gott! <33

Nothing sweet about me

Nu är filmen slut haha :) Bra var den också! Lite hemsk, men bra :) Nu ska jag tvätta av sminka och allt sånt och sen jag nog hoppa ner i sängen. Kanske kolla lite på nånting som börjar på G och slutar på reek ;D

Det var jue himla längesen jag la upp någon bild på mig själv, så här bjuder jag på en!
Tagen för några minuter sen, lite lagom trött och rufsig haha :)

Svårt att bestämma sig?

Haha känns om jag byter kanal hela tiden (; Efter att typ mer än halva filmen gått kommer jag på att jag redan sett den säkert två gånger innan x) Och nu så ser jag att Ondskan börjar på fyran om några minuter, och den har jag inte sett! Så den ska jag se :)

Yay

Såg precis att filmen Sorority boys börjar nu klockan 8 på tv4 plus :D Har velat se den jättelänge! Tjoho, så nu blir det film! :)


Black Knight

Har inget för mig, så kollar på filmen som visas på kanal 5 nu: Black Knight. Nån som har sett den tidigare? :)
Nu måste jag skriva klart här, lillebror försöker ta mitt godis hela tiden ;)

Left me without anything to say



Tjenare söta läsare! Hoppas ni haft en bra lördag så här långt :)
Konstigt nog så blir det här mitt första inlägg idag, har inte hunnit logga in tidigare, men ni har nog klarat er ;) Vaknad vid halv tio av att pappa väckte mig och rågade om jag skulle äta frukost. Mm sa jag, om en halvtimme. Tror ni jag kunde somna om då? Haha nej det kunde jag inte (; SÅ gick uppp och åt frukost sen åkte jag med pappa, Malin och Oliver för att kolla på spis och diskmaskin. Sen åkte vi hem och åt lunch och så gick vi en promenad och sen köpte vi lördagsgodis haha :D Så nu sitter jag och lyssnar på musik och snaskar lite godis ;P Asso jag har ätit riktigt mycket den här veckan överhuvudtaget. Både mat och sötsaker, börjar nästan tro att jag är deprimerad eller nåt. Men idag är det faktiskt lördag, och då får man äta godis så det så ;D


Lillebror, alltid lika glad :D


I hope it's gonna make you notice

Jag vet att jag är typ sist med den här låten,men den är sååå bra! :D


Dags att sova, vi hörs imorgon! <3

Greek-Aholic

Ligger i sängen, med datan i knät, en massa After Eights brevid mig och ska slå på lite Greek.
See ya in an hour or two ;D


Har bara ett avsnitt kvar på säsong 1! Sen är det säsong 2 som gäller ;)
Gosh jag avverkar Greek-avsnitt snabbare än jag vet inte vad ;D

Jag begär inte så mycket

bara några få sekunder av ditt liv :) Förutom veckans blogg-tävlingen hos Frida, är jag nu med och tävlar hos Cecilia! Det skulle vara sjukt snäll av er om ni kunde ta er tid och rösta på mig där! :) Självklart kommer jag länka dom som röstar när tävlingen är över, vare sig jag vinner eller inte. Om du behöver en röst så är det bara att kommentera, jag hjälper mer än gärna till! :)


Cecilia!

Här är headern! Förlåt om jag ställde till med något problem "/


Kom igen nu

var lite snälla och lägg en röst på mig :) Eller någon annan, men helst mig haha :)

It keeps me holding on

Hoowdy ;D Allt bra med er söta läsare idag fredag? Jaa det är jue fredag idag haha :D Guud så skönt :D
Två hela dagar utan att behöva gå upp vid halv sju och lägga sig vid tio på kvällen. Gaah jag hade helt glömt bort hur mycket jag älskar fredagar haha :D Fast på sommarlovet så är det jue ingen större skillnad på dagarna i och för sig hahah (; Anyways, kom hem för snart en timma sen, har svarat på kommentarer, läst bloggar, letat bilder och lyssnat på musik. Ska nog fortsätta med allt det där när det här inlägget är postat haha (; Har inte så mycket att skriva, bara lite kort för att visa att jag lever :) Nån annan därute som också tycker att det är grymt med fredag? :D


Måste verkligen ta lite nya bilder, det här är löjligt haha  ;D

Juste, det är fint väder idag! Visst blåser det läskigt mycket, men det är sol! :D

Dåligt med blogg

blev det idag. Fast gör egentligen inte så jättemycket, har jue inte gjort något speciellt så ni har inte missat något :) Jobbade mellan 8 och 14.30 och sen kom jag hem och gjorde ingeting. Haha usch vad trött jag är, tur att det är fredag imorgon! Ska bli så skönt med helg :) Ska svara på lite kommentarer nu och sen ska jag se på CSI.
Vad gör ni ikväll? :)



Glöm inte att ni fortfarande kan rösta på mig som veckans blogg hos Frida! Numero 4! :D

Three small words

Dagens "låt-som-fastnat-i-huvet-och-som-vägrar-försvinna" ! :D

Godnatt och sleep well! <33

Nu börjar det!


Just nu

sitter jag och bläddrar i min nyaste FRIDA-tidning i väntan på att SYTYCD ska börja :)
Vad gör ni?

Kul lista

Hittade den här otroligt skojiga (tkr jag iaf) hos den här tjejen,
och kände direkt att jag måste göra den haha :D



1. Välj ett band/artist och svara bara med titlar i DERAS låtar 
Jonas Brothers, ofc ;D
 
2. Är du en tjej eller kille?
Girl Of My Dreams

3. Beskriv dig
One Man Show

4. Vad tycker folk om dig? 
Just Friends

5. Vad tycker du om dig själv?
Much Better

6. Nuvarande pojk/flickvän/förälskelse
Please Be Mine

7. Beskriv vem du vill vara 
Video Girl

8. Beskriv stället som du bor på
Hollywood ( I wish )
snarare Shelf...

9. Beskriv den du älskar
Posion Ivy

10. Vad skulle du vilja ha om du bara hade en önskan?
Lovebug

11. Dela några visa ord med oss
Keep It Real

12. Din raggnigsreplik
Hello Beautiful

13. Och om den inte funkar
Fly With Me

14. Säg hejdå nu
That's Just The Way We Roll

Haha ;D Säg till om du också bestämmer dig för att göra den här listan, vill gärna se hur era blir ;D

I don't feel so good

Heej på er. Allt bra med er idag? Själv mår jag inte så jättebra. Kom precis hem från jobbet och har världens huvudvärk. Har haft det större delen av dan "/ Sen mår jag illa, känner mig extremt trött och svag, och det värsta är att jag inte har en aning om vad det är med mig. Det känns lite som om jag har lågt blodsocker, men det kan nog inte stämma eftersom jag har ätit flera gånger idag. Usch orkar knappt skriva, ska gå och vila lite nu.


Open up your eyes take a look at me


Från den bästa disney filmen ever!
Allt var bättre förr...

Nu ska i alla fall jag sova, vi hörs imorgon igen! Sov gott! :D

I need your vote

Just som jag sitter och svarar på kommentarer så att fingrarna glöder ser jag att jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos FRIDA! Skulle vara sjukt snäll av er om ni kunde ta er tid och rösta på mig, nummer 4 :) Och som vanligt kommer jag att länka alla som röstar i ett inlägg :)


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg och rösta på nummer 4!)


Screaming at your name for the encore

Heeeej! :) Hoppas ni alla haft en underbar tisdag så här långt (; Kom hem för ett tag sen och är väldigt trött. Har varit uppe sen halv 7 och det är liksom sommarlov! Helt sjukt haha, men ganska kul mwhihihi ;D Öhm...nu måste jag svara på kommentarerna, orkade inte igårkväll så nu blir det full fokus på dom. Sen ska jag typ kolla på tv kanske, varva ner och bara take it chill ;)


I don't mind spending everyday out on your corner

...in the pouring rain.

Godnatt! Eller ska inte sova riktigt än, men snart :)
Vi hörs imorgon vid tre skulle jag tro ;)


Såå fin låt!

Jag håller vad jag lovar

Kom precis på att jag lovade en sak HÄR! Tävling tog slut igår och tyvärr vann jag inte, men här kommer länkarna till de sötnosar som röstade på mig:

http://frovibarn.blogg.se/
http://madddy.blogg.se/
http://eemmaapetersson.blogg.se/
http://malinhee.blogg.se/ 
 
Okej det var inte alls många haha, men tack till er! :D

I took a chance I took a shot

Hej och hå! :) Allt bra idag? Kom precis hem från jobbet och är astrött, vem kunde ana att barn var så krävande? ;) Haha nej men det riktigt kul faktiskt och tror att det kommer bli bättre för var dag som går, man kommer in i rutinerna och så :)
Just nu sitter jag och äter vindruvor och ska alldeles strax svara på kommentarer :) Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mamma vill att jag ska städa rummet, men det kan faktiskt vänta en dag eller två ;) Vad har ni för er? :)


Haha on my way home ;D

Nervous hands and anxious smiles

Dags för mig att sova, börjar jobba imorgon så ska försöka vara hyfsat vaken då ;) Så god natt på er alla, hoppas ni får en bra natt :) Vi hörs nog imorgon eftermiddag/kväll skulle jag tro.
Puss och kram <33


Trött



Godmorgon på er. Allt bra? Själv vet jag inte riktigt det hur det är med mig, men aja haha :) Vaknade vid tio men försökte somna, vilket inte fungerade så har bara sovit typ 6 timmar. Kan nog förklara varför jag känner mig så trött ;) Men måste nog gå upp nu, så att jag inte slöar bort hela dagen. Vad ska ni göra idag? :)

Darwin lied



Blev inte så mycket tidigare idag (kväll/natt)
menmen sov gott på er! <33

This is an addiction


Vi hörs om några timmar igen! ;D

Anmäl er

hos Jessica så kanske just du blir en av finalisterna i hennes veckans blogg! :D
Även om ni inte vill anmäla er så kan ni i alla fall kika in, hon driver en grymt bra blogg! :) Med många fina bilder! :D
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!

Blixtar och dunder

Himla konstigt väder idag. För bara en stund sen var det hyfsat varmt och sol. Nu helt plötsligt är himlen helt grå och det regnar och åskar som bara den! Usch det är faktiskt lite läskigt :S Nej nu måste jag stänga av datan, annars så slår kanske blixten ner i den och den börjar brinna...för visst kan det hända? (;

Todays look


Egentligen är det ganska onödigt att lägga upp det här, det är jue så varmt ute att man helst inte vill ha på sig något alls haha ;)

Usch och fy

Nu kom jag på varför jag slutade vara uppe till fyra på morgonen; är helt död dagen efter! Vaknade för bara några minuter sen, men känner mig fortfarande inte vaken. Uschusch, ikväll måste jag lägga mig tidigare!Hoppas ni är piggare idag än vad jag är haha :) Solen skiner och det är varmt så tänkte dra mig ut och njuta lite (sova kanske?) Vad ska ni göra idag? :)


5 avsnitt senare

och det är dags för mig att sova, det är otroligt hur tiden kan flyga förbi haha :)


Godnatt!

Greek

Lalala usch vad tråkigt jag har. Är liksom trött men ändå inte alls. Haha that makes no sense at all ;)
Anyways, tänkte att jag kunde slå på nån film och slökolla på, men hittar ingen som jag vill se. Då kom jag på vad jag kan göra. Jag kan jue kolla på Greek! För er som inte vet vad det är så är det en tv-serie som handlar om ett gäng ungdomar som är med i olika "föreningar" på college. Den är hyfsat ny, tror kanal 5 har visat första säsongen. Älskar verkligen serien, var helt fast när jag såg första avsnittet! Har säsong 1 och 2 på datan, men letar desperat efter den tredje och senaste. Men det var ett tag sen jag kollade, så varför inte kolla från början :) En perfekt serie att se på om man vill drömma sig bort lite, vilket jag väldigt gärna vill just nu!


Röstaröstarösta!

Fick nyss reda på att jag är en av de nominerade till veckans blogg hos emma! Sjukt kul, blev jätteglad :) Men vet ni vad som skulle göra mig ännu gladare? Om jag vann såklart haha ;) Så är mucho mucho mucho tacksam om ni söta läsare skulle kunna ta er tid och rösta på mig. Kommer länka alla som röstar på mig i ett inlägg längre fram,
så snälla söta rara, rösta på nummer 5? (A)
Juste, man får rösta hur många gånger man vill på en och samma blogg hehe :)
Puss och kram på er! <33


Todays look


Keep it real

Heejsan svejsan sötnosar! :D Hoppas ni har haft en bra fredag so far ;) Själv kom jag nyss hem, eftersom Josse fyller år idag så åt vi på restaurang hela familjen. Det var trevligt och vääldigt gott haha. Har egentligen inte så mycket att skriva, så slänger upp lite bilder istället ;)


Födelsedagsbarnet i egen hög person!


Vi fick glass...


...och klubba ;D


Mamma och Lillis


Och ehm...jag och Lillis haha :)

Inte direkt oväntat

men ack så kul! För dom i alla fall ;)
Grattis till Kevin Jonas och Danielle Deleasa!
Må dom leva ett långt och lyckligt liv tillsammans, eller något sånt :)

From Kevin Sr. and Denise Jonas

Our hearts are filled with joy today and we are happy to share with you that our son Kevin has asked Danielle Deleasa for her hand in marriage. Her answer was yes and it is such a blessing that she will be joining our family. Kevin and Danielle have not yet set a date. Family is very dear to us and we hope we have raised Kevin to be a wonderful man and husband. Please join us in our families celebration and in congratulating Kevin and Danielle. Thank you for all of your support.



Källa: Jonasbrothers.com


Grattis

till lillasyster Josefine som fyller 13 år idag!

Hon och mamma ska till Naturhistoriska riksmuseet nu och jag ska duscha haha ;D

P.S. Det spöregnar här! Okej inte fullt lika mycket som alldeles nyss, men det regnar!
Hur är vädret hos er? :)

Godnatt

Ojoj tiden flyger iväg, måste sova nu. Vi hörs imorgon! <33

Vad man kan göra när man har tråkigt

man kan försöka sig på ett par smokey eyes. Mina blev inte så jättebra, men övning ger färdighet ;)


Himla många inlägg det blev på en och samma gång, typ haha ;D
Nu ska jag kolla film med mamma och syrrorna:
Underbar och älskad av alla...och på jobbet går det också jättebra

Bättre sent än aldrig right?

Vet inte riktigt om det är någon av er som kommer ihåg det här?
I alla fall så skrev jag jue aldrig vad det var i paketet! Glömde helt bort det,
och kom på det igår kväll när jag skulle sova ( mycket jag kom på då haha )
Anyways, paketet innehöll.....*trumvirvel*.....


Pretty obvious huh? Meen såååå braa ;D

Shoppat

Här är sakerna som jag köpte idag:


Både T-shirten och jeanskjolen är ifrån Pure i Tyresö C

New haircut

Så där, nu skriver jag igen :) Och med ny frisyr dessutom!
Det blev väldigt annorlunda mot vad jag haft förut, men är riktigt nöjd :D

Hos frisören Sofie, halvt klar, tiden i högra hörnet stämmer inte alls haha


Tadaa! En stund senare ;D

Därefter gick jag och mamma runt i centrum och kollade lite, köpte lite grejer som jag visar i ett annat inlägg!
Vid fem var vi hemma och sen dess har jag inte gjort mycket alls. Igår när jag skulle sova kom jag på att jag inte vet vart mitt lyckoarmband är! Jag har inte tappat bort det, bara lagt det på ett ställe som jag inte kommer ihåg ;)
Måste hitta det, så ska leta lite nu.
Men innan jag letar lägger jag upp lite mer bilder på håret, för visst vill ni se mer av mitt fina hår haha ;D

Mot ljusare tider

Nu åker jag för att klippa mig, vi får se hur det blir ;D Vi hörs nog ikväll, ha det bra! <33

Morrn



Godmorgon! Vaknad för en timme sen typ och kände för att städa (fråga inte haha). Så gick upp och plocka lite i rummet. Har svarat på lite kommentarer och läst bloggar också. Men nu ska jag ner och äta lite frukost i solen! Vi hörs senare under dagen, I think ;D

Gotta escape now


Time for bed, sov gott sötisar <33

3 Ms

Madde (me), mamma och mormor! :D

Den här bilden påminner mig om en annan som jag har i nån låda nånstans...ska ta och leta fram den imorgon! :)

Jag är inte död

bara så ni vet ;) Orkade bara inte hålla på med bloggen så mycket igår eller idag, men nu ska jag försöka bättra mig! Fast det behövs nog egentligen inte, de flesta av er njuter säkert av solen istället för att sitta och läsa bloggar :)
Idag har jag inte gjort så mycket alls, städade mitt rum hos pappa och sen åkte vi till mamma runt 3 typ. Nu har vi gäster här hemma, mormor och Gert. Josse fyller jue tonåring på fredag så dom kom för att fika lite. Det gjorde alldeles nyss, fikade alltså haha, och nu sitter jag vid datan, obviously ;D Vad har ni för er? :)


Jag igår + en elefant ;D