Lunch Time


var det för en stund sen. Nu är allt uppätet och jag ska ut i solen!

Off we go

 Godmorgon! Sovit gott? Tvivlar starkt på att ni är vakna nu, några kanske haha (; Men jag är och sska nu iväg och shoppa klänning :D Vi hörs senare, Ciao! <33

Just nu I look like this!

Where the blues wont haunt you anymore

Goder natter på er! Sov gott och dröm sött :)

What about me?

Heej på er snyggingar! ;D Nu är jag hemma igen, kom faktiskt hem för snart en timme sen men min data bestämde sig för att dampa lite. Men nu funkar den någorlunda bra (; Ska gå och tvätta av sminket och borsta tänderna alldeles snart och sen måste jag faktiskt sova. Ska upp astidigt ( typ halv 9 haha ) och åka till Farsta med pappa och syrrorna och handla klänningar till bröllopet. Asso pappas bröllop och inte mitt hehe ;)
Men lägger i alla fall upp en låt när jag är redo för sängen, so see ya in a few! <33

Gillar den här bilden, iaf jag tycker den är häftig hehe ;D

Bjuda på sig själv bör man annars dör man

Jag och Milla är helt normala! Bara så ni vet ;D










Och den bästa sparar man till sist såklart :D

Freedaag

Heeeeeeej! :D Fredag idag och jag är glaaaaad! Slutade skolan en timma tidigare och nu sitter jag hemma hos Mills :D Vi ska äta en massa godis och ha mys, skriver senare ikväll kanske! ;)

Everybody move to the beat come on

Sista inlägget för idag, ska inte sova än men ska ägna mig åt filmen nu istället (; Vi hörs imorgon! <333

Tänkte det skulle vara lite passande att kvällens låt var en som är med i kvällens film hehe ;)

21.29

Nu blire film och mys innan jag måste sova!
Yours, Mine and Ours
Har sett den hur många gånger som helst haha:D

Let's pretend this never happened

Ehrm....jaa....bakningen gick väl inte så jättebra. Nej usch, jag skäms för mycket för att kunna skriva något. En bra sak med det här är att jag nu vet att jag aldrig kommer kunna bli bagare...då tänker jag mest på alla andra människor som skulle tvingas att de jag gjort. Men, glöm att jag någonsin sagt att jag skulle baka.
Nu ska jag gå och göra något annat.


Uttråkad like hell

Det här är helt sjukt! Första gången på riktigt länge jag inte har något att göra. Inte någonting alls! Och jag är grymt uttråkad. Jag vet inte hur jag ska kunna klara av den all fritid, haha det är något helt nytt för mig! Så för att sysselsätta mig lite och för att undvika att börja klättra på väggarna så har jag bestämt mig för att baka något. Vet inte riktigt vad ännu, det får väl bli en överraskning ;) Det vill säga om ni kommer tillbaka hit senare!



I brist på bilder får ni en på min fina sko ;D
Och lite av Musse Pigg-strumpan...

Thrilled

Heej allesammans! :D Hoppas ni har haft en bra torsdag. Kom hem för en stund sen, vi fick sluta tidigare idag för att vår idrottslärare var på klassresa. Så skönt som helst! Att sluta tidigare alltså haha (; Typ alla nior har/ska åkt på nån resa tillsammans, alla utom min klass. Vi har inga pengar haha. Men det gör inte så mycket, längtar bara till lovet! :)

Som ni kanske märker så mår jag betydligt bättre idag, mådde lite illa under sista lektionen medn det var allt. Juste på tal om sista lektionen, vi hade NO och läraren skulle pratade med en och en om betygen. Jag hade förväntat VG i alla tre ämnena, precis som i julas. Gissa om jag blev paff när han sa att jag hade MVG i biologi och kemi! Haha shit vad glad jag blev :D Det hade jag aldrig trott, haha läraren undrade om det hade hänt något särskilt hade hänt eftersom jag höjt så. Och jag svarade nej eftersom det har det. Jag har bara försökt mer. För ett år sen så mådde jag inte så bra, och det drabbade skolan. Jag trodde verkligen att jag hade sumpat min chans till bra betyg helt, men nu är jag ganska säker på att det löser sig. Det gör det alltid :)

Himla mycket text det blev, mer än vad jag hade tänkt mig :O Nu ska jag ner och äta nåt, är ashungrig och sen måste jag ringa till förskolan jag ska jobba på i sommar för att boka ett besök. Vi hörs senare! <333

Såhär såg man ut idag da

Who shot that arrow in your throat?

Ska sova lite nu, men vi hörs imorgon! Sov gott :D <33

Min syrra bad mig att lägga upp den här, den blir bättre varje gång jag hör den :)
Kvalitén är sådär men det får ni stå ut med ;)

Tears

Haha det var väldigt längsen jag grät till ett Grey's avsnitt, men ikväll kunde jag inte hålla tårarna borta.
Bild lånad från google

21.00

Nu blire TV i en timme, Grey's Anatomy på femman :D

Skoooj man kan ha :D
Avsnitt nummer 100 nu! Nån annan som ska kolla? :)

Till Anonym

Fick en kommentar för en stund sen där någon undrade om jag kunde hjälpa till med youtubeklippen.
Visst kan jag det! Men jag måste veta vem jag ska hjälpa först ;)
Så om du läser detta får du gärna skriva din bloggadress eller epost så jag vet vem jag ska kontakta :)

ÄNTLIGEN KLAR

Sådärja, bättre än så blir det inte ;)
Hoppas att det blir bra, men även om det inte blir det så är det inte hela världen! :D

Snart klar!

Har suttit med det här so-arbete ett tag nu och det har känts ganska hopplöst. Men nu äntligen börjar det känns som om jag kommer bli klar. Är inne på femte sidan nu och förhoppningsvis den sista. Är väldigt nervös för vad läraren ska tycka om det hela, men själv är jag rätt så nöjd. Fast vem vet, jag kanske har skrivit om helt fel grejor :S Nåja, jag har ialla fall gjort mitt bästa och det är det som räknas, sen om det blir IG eller MVG är upp till gudarna...;)


I´m begging you for mercy

Blev hemma idag, hade så ont imorse at jag knappt kunde stå upp. Det är dock lite bättre nu efter ett antal ipren. Försöker skriva lite på so:n men det går segt så kollar lite på MTV. Haha helt ointressant inlägg, men nu vet ni ialla fall att jag inte är död. Än...Nej skoja bara! Vad tråkig jag känner mig x)

 Mina bästa vänner just nu :P

Pain

är allt jag känner just nu. H*lvete. Ska försöka sova lite nu, inte för att det kommer lyckas men klarar inget annat just nu.
 

Kvällens låt är tillägnad Eve, tack för tipset sötnos! <3

Start 20.00


Spöregnar det hos er också?

Segast

Heejsan hoppsan! Allt bra med er? Själv mår jag apa just nu. Usch. Hann inte skriva när jag kom hem, har pluggat som en galning, surprise? Men orkar inte mer nu. Haha gud vad deppig jag låter, vilket jag inte är! Eller lite kanske...
Hoppas jag blir gladare snart.

Todays look


Så här ser jag ut just nu, inget märkvärdigt menmen ;)

I must be paranoid

Dags att sova, men vet inte om jag kommer kunna somna, det är jättevarmt i mitt rum :O
Har ingen aning om varför, men aja haha. God natt och Sov gott på er! <33


Det var längesen jag skrev ngt om dom, så här har ni!
Ny låt från deras nya album :)

Man kan inte alltid ha rätt

Även fast det inte är särskilt ofta jag har fel men ändå ;) Det jag kollade på var asdåligt, såg bara en halvtimme typ. Så har kollat lite på färjan och CSI och alldeles snart börjar Boston Tea Party. Sen ska jag nog sova, har sovmorgon imorrn men det spelar ingen roll! Yepp, ni hörde rätt, börjar fem över halv elva..skönt som fan! :D

Nån annan som ska kolla på dom här killarna? :)

En jäkla massa plugg

Man kan jue nästan tro att de här sista veckorna ska vara rätt lugna, men det stämmer inte riktigt. Fast nu är det iof bara en uppgift jag har kvar att lämna in, och den ska ta mig tusan bli bra! :D Hehe, hej förresten ;) Hann inte skriva när jag kom hem, ni kan säkert gissa varför, men det gör nog inget. Ni har inte missat något speciellt (: Orkar inte mer historia nu, så ska in i duschen en snabbis och sen klockan halv åtta ska jag se på Solsting & snesprång på tv4, älskar såna saker! Vi får väl hoppas att den här är minst lika rolig som de andra jag har sett ;)

We only get what we give

Filmen är slut och så är också min söndag. Det är jue faktiskt skola imorgon och någorlunda pigg vill jag vara ;)
God natt på er sötnosar, sov gott! <333

Click

FIlm nu på trean, Click med Adam Sandler. Älskar honom! Och filmen också haha :D
Det är så läskigt, började kolla på filmen i fredagskväll men orkade inte så stängde av.
Och nu så visas den på trean! Är det ödet eller vad? ;D

Sunday

Ska börja packa lite nu, åker till pappa imorgon. Sen blir det tv hela kvällen ;) Måste verkligen försöka att packa mycket mindre den här gången, har alltid alldeles för mycket med mig hehe. I will do my best!
Vad ska ni göra ikväll? :)


Bullit och jag :)

Missed me much?

Heej på er! Hoppas att ni har haft en grymt bra helg, det har ialla fall jag haft. Ibland är det skönt att åka bort från allt ett tag. Jag vet att det här kanske kommer att låta ganka töntigt men, guud vad jag har saknat bloggen! Eller kanske inte just min blogg, den ser ut som skit hehe, men jag har saknat att blogga. Helt otroligt, det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Som ni kanske redan listat ut så var jag på landstället i Ljusdal över helgen, kom hem för nån timme sen. Orkar inte skriva vad jag gjorde däruppe, det får bli i något annat inlägg, men lugnt och skönt har jag haft det!
Vad har ni gjort i helgen?

Älskar den här bilden!
Tagen av mig i fredags tror jag, helt oredigerad!

Goodnight and Goodbye

Dålig uppdatering idag, men har inte haft tid. Har pluggat och packat större delen av eftermiddagen. Åker till Ljusdal imorgonkväll och är inte tillbaka förrän på söndag. Men ni klara er nog ;)
Det här blir nog det sista inlägget den här veckan, vi får se.
Puss och kraam! <333


Sov gott

Sleepy time, vi syns imorgon! :) <33

Slutaudition

nu i Talang 2009 på tv4! :D

Mum's back from London

Igår kväll kom min söta mamma hem från London. Hon och hennes man firade ettårig bröllopsdag så de åkte i torsdags och kom hem igår som sagt. Jag hade bara haft två önskemål innan hon åkte, hur bra är inte min mamma då som fixar båda! Så jag fick både T-shirten och brillorna jag ville ha, har jag världens bästa mamma eller vad? :D

Zero to Hero

Ojojojoj...shit asso :D Haha kan inte riktigt skriva än, måste fixa lite saker först, men om en stund ska ni allt få se! ;)


Pratar med Eve på msn just nu och gav henne lite förslag på vad hon skulle kunna sjunga.
Den här låten tycker jag skulle vara perfekt hehe ;)
Hihi men bra är den iaf, precis som filmen! ;D

Här går det undan

Hej och hå, tänkte bara infomera er om att jag är nu hemma och alive. Ska om en liten liten stund hem till mamma som kom tillbaka från London igår, hehe vi får se om jag får någon present (A) Nej nu måste jag rör på mig, berättar mer om dagen lite senare! :D <33


"Gammal" bild ;)

I know I saw a light in you

Dags för mig att sova! Vi syns imorgon :D :love:

At night everything comes to life

Nu blire film! Night at the Museum, med Ben Stiller och Owen Wilson. Plus Robin Williams.
Vi var lite oense, men den blev det ialla fall! :D

Nothing in the world can bring me down

Halli hallå pussgurkor! :D Hoppas att ni alla har haft en grym söndag! Haha eller iaf så grym en söndag kan bli ;) Själv har jag tagit det ganska lugnt idag, pluggat mest och så bara. Har jue prov imorgon i biologi på genetik, men känner mig rätt så säker, men man vet aldrig haha :P Ska nog läsa igenom det för säkerhets skull en gång till och sen ska jag se film med systrarna. Men vi har ganska svårt att bestämma oss för vilken vi ska se, alla tycker olika, haha men jag är jue äldst så jag kommer nog få som jag vill mohaha :D See you guys later! <33


Todays look


Gårdagen i bilder


I´m in love with a fairytale even though it hurts

Då var årets Eurovision Song Contest över. Och Svergie var inte mycket bättre än förra året. Jag fattar inte, vad gör vi för fel? Årets bidrag kan jag förstå, var inte så jätteförtjust i låten men ändå. Men nu ska vi inte vara deppiga! Norge vann och det med all rätt. Helt klart kvällens bästa, jag seriöst älskar låten! Så även fast det gick dåligt för oss, så är jag nöjd :)
Mwihihi sen så var han jue rätt söt också (a) Usch vad trött jag är, ska sova snart, vill bara se klart SNL. Bilder från lördagen kommer upp imorgon! Sov gott sötnosar! :) <333


Grattis till Norge! Då blir det Oslo nästa år ;D

Our lips can touch here

Tjeenare! Allt bra? Ni får ta och ursäkta den dålia uppdateringen, med städade i princip tills gästerna kom vid tre. Okej, jag städade inte så länge, duschade och gjorde mig i ordning och sånt också :P I alla fall, de kom vid tre och åkte för bara några minuter sen. Har tagit asmycket bilder men orkar inte lägga upp dom nu. Om ca 15 minuter börjar jue Eurovision Song Contest, nån annan än jag som ska kolla? :) Nej nu ska jag ner och kolla om det finns nån tårta kvar hehe ;) Laaters! <33


Åhh härliga sommarminnen! :)

Ändrade planer

Jahapp, det blev tydligen inte Farsta idag och lika bra är väl det, har lixom inga pengar alls haha. Blir hemma ist, måste städa, mitt rum ser ut som ett r*vhål! Aja, det är väl bara att sätta igång, så att jag blir klar nångång.
See ya later! <33


Så här ser jag ut just nu, time to start cleaning!

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen

Morning people! :D Tvivlar starkt att det är någon av er som är uppe nu men ialla fall. Vaknade halv åtta(!!) och kunde omöjligt somna om. Så låg i sängen och läste lite, tills för några minuter sen. Vi sjöng ja må hon leva för Emily som fyller 10 år idag! Så idag blir det kalas här hemma. Ska ner och äta frukost nu, sen klä på mig lite snabbt och åka till Farsta. Lovar att skriva mer när jag kommer hem! :D Puusss <33


Var lite smått besatt av henne för något år sen, speciellt den här låten! :)

Can you turn my black roses red?

Nej usch nu måste jag gå och sova, vill inte vara helt borta imorgon! Så puusss och god natt på er och allt sånt x)
Tingeling! Tingeling tingeling...betyder jag ingeting.. Haha nej nu måste jag verkligen sluta! :D
Vi höres 2morrow! *Smaack*


Älskar it!

Do you believe we happened for a reason?

Oj vad seg jag är! Hade jue tänkt skriva direkt efter att Talang var slut men så blev det inte riktigt...har suttit och kollat igenom gammal musik lagt in lite ny på datan och tiden bara flög förbi! Nåja, det får ni stå ut med (; Skolan idag, hade muntliga np i engelska och det gick väl sådär. Att jag ska ha så jäkla svårt för att prata! Jag lovar att det är npgot allvarligt fel på mig. Och sen hade vi jue spanskaprovet och det gick betydligt bättre. Men vågar inte riktigt ta ut något i förskott, vi får se hur det gick helt enkelt :P Slutade några minuter tidigare än vanligt, typ en kvart men det är iaf något ;) Iaf, var med Milla och Eve, vi köpte godis och kollade film. Eller, dom försökte kolla på filmen medans jag satt och snackade sönder den haha. Men hade redan sett den typ 10 ggr så var lite smått less på den. Sen vid halv sju skulle både jag och Eve hem så vi gjorde sällskap i två minuter kanske x) Och jaa, åt pizza till middag, kollade Talang och så har jag lyssnat på musik. Det känns så skönt att få slippa plugga nu! Fast imorgon måste jag börja igen...aja, inte mycket att göra åt det. Måste gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon. Eller tidigt och tidigt, halv nio kanske ;) Ska till Farsta och hmm kommer inte riktigt ihåg vad jag skulle göra där haha x) Jag är allt bra ibland. Nej nu ska jag sluta skriva, himla långt inlägg det blev, fastän jag bara tänkt att skriva två rader.  Peeaace out! <33

Lite bilder från idag :)

Jag hade velat ha Coca Cola-glaset, men nej det skulle Mills ha... x)


Tekniska Milla skulle fixa filmen ;)


Even pratade på som bara den och gestikulerade :)


Godis och en bit av Millas fina frisyr jag gav henne :D


Bara för att en viss person är besatt av The Hills ;)


Sötnosarna hade tokroligt :D

I like to move it, move it

Hellu på er busungar! :D Kollar på Talang just nu, så skriver mer när det är slut! :love:

I will learn to love again

Usch, blev ingen vidare bloggdag idag heller, men läxorna går faktiskt före. Haha så hade jag sagt för mer än ett år sen...alla förändras på ett eller annat sätt. Vissa mer drastiskt än andra. Bläblä, nu ska vi inte bli så djupa här, i alla fall inte jag ;) Väntar på att badrummet ska bli ledigt så att jag kan duscha och sen ska jag nog faktiskt sova. Kollar nog igenom spanskan en sista gång jag släcker lampan. Puss och god natt på er! <33


Här har ni en liten söt sång :)

Kort inlägg

Heej på er! :) Tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg nu när jag kommit hem från skolan, ska bara om några minuter börja plugga stenhårt till spanskaprovet i morgon. Wish me luck! :love:

Bad day

Så skulle jag beskriva min dag: Bad day. Jag hinner jue inte med ett skit! Allt kommer gå åt helvete...suck...
Får blogga mer imorgon, orkar inte nu. Kram <33

Juste! Gissa vem som fyller år idag.....

Hela 23 bast! Grattis!! :D :love:

Pluggtråk

Hejhej hallå! :) Borde egentligen inte skriva just nu, sitter och pluggar vilket jag har gjort sen jag kom hem vid fyra. Blä. Men var tvungen att ta en paus innan jag dog av tråkighet. Inte för att jag inte kommer att göra det, måste sitta med den här skiten i säkert två timmar till. Kan det inte bara vara klart nu? Så, nu ska jag sluta klaga och återvända till pluggandet...jag säger bara blää ;)

What do you say we leave for California

Då var Christine slut och tvn avstängd. Ska inte sova riktigt än, har sovmorgon till halv tio så lite längre kan jag vara uppe haha ;) Men ska lägga mig i sängen och lyssna på ipoden nu, god natt på er! <33



Låt som har spelats flitigt! :)

DH

Time for Desperate Housewives! :D

Nån annan som kollar? :)

Ugly

Heej hopp! :D Allt bra? Ingen fara, snart är det helg igen! ;) Dålig uppdatering idag igen, men har faktiskt inte hunnit blogga. Var med Millsen efter skolan, vi fick sluta en halvtimme tidigare haha. Jag och Milla gjorde inte så jättemycket, tjockade oss med godis och cola och pratade, just like the old days :) Usch vad jag har saknat henne! Sen när jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och den senaste timmen har jag pluggat lite spanska glosor, jag ska mig tusan klara provet har jag bestämt! Så nu jäklar blir det plugg! Inte så kul kanske, men vill verkligen göra bra ifrån mig nu sista tiden i högstadiet. Oj, nu är klockan 8, ska kolla på Ugly Betty på femman :D Smell ya later! <33


Sweet dreams

Ska nog ta och sova nu, har precis kollat klart på Ballar av stål och känner mig ovanligt trött.
Men oroa er inte, imorgon blir det mer blogg! :) God natt och sov gott! <3


Today's look




Min lillebror är allt rolig...

Så nu är jag tillbaka ;)
Tog lite längre tid än vad jag hade tänkt, men det vara bara för att lillebror följde med mig :)

Lillebror, till en början helt ovetande om vad jag håller på med


Han rycker till av blixten och vänder sig snabbt upp


När han sedan ser att jag skrattar blir han helt plötsligt på bushumör.
Haha det lilla monstret (; :love:

Strax tillbaka

Ska bara ut en snabbis, måste springa till biblioteket och droppa några böcker. Är alldeles strax tillbaka! Intressant att veta va..? ;) Här får ni en låt medans ni väntar!


You're a true friend

Tänkte egentligen ta upp det här i förra inlägget, men det skulle ha blivit så himla mycket text i ett och samma inlägg då ;) Idag var jag glad, trots att det var måndag. Jag var glad från den stunden jag vaknade. Tänkte kanske inte på det precis just då, men jag visste om det. Idag kom min bästa vän tillbaka till skolan efter två veckor i Indien. Ni kanske undrar varför jag inte har skrivit om det i bloggen tidigare, men försökte faktiskt (hur hemskt det än låter) att inte tänka på att hon var borta. Jag visste att det skulle bli för jobbigt. Tro nu inte att jag inte saknade henne, det gjorde jag varje dag. Så imorse gick jag med väldigt lätta steg och mötte henne. Det går nästan inte att beskriva känslan, så glad blev jag. Man behöver kanske vara ifrån varandra ett tag för att förstå hur mycket den andra betyder. Nu vet jag inte hur jag har kunnat klara av ens en dag utan henne. Som jag hörde i en låt: You don´t know what you got until it's gone...
Som tur var så var hon inte borta föralltid, bara två veckor men det är en lång tid det också. Det kändes så bra idag, som en bit av mig kommit tillbaka. Jag vet att det låter klyschigt, men det är sant. Hon gör min dag. Hur glad och söt som helst, hon är helt enkelt bäst! Även fast hon alltid verkar så glad och pigg så stämmer det inte alltid. Alla andra kanske inte ser det, men jag gör. Och jag vill att hon ska vet att hon inte behöver låtsas för mig. Fastän jag att hon ska berätta om sina problem och orosmoln så mår jag dåligt av det. För att hon mår dåligt. Det gör ont. Om jag fick bestämma så skulle jag aldrig någonsin låta någon få henne att må dåligt. Men nu är det inte jag som bestämmer och det finns inte så mycket jag kan göra. Det jag kan göra är att lyssna. Att vara där för henne och vara hennes vän. No matter what. Om du läser det här, Camilla Gustafsson, så är det egentligen bara tre saker jag vill ha sagt med allt det här. Jag älskar dig, finns här för dig och ber dig att aldrig aldrig någonsin ändrar dig. Du är perfekt precis som du är! :)


Och till er andra läsare: Kolla vilken fin elefant jag fick hela vägen från Indien av sötnosen!


Den har fått namnet Bertil och jag är helt kär :)


Closed off from love

Hej på er! Haft en bra måndag so far? För än är den jue inte slut ;) Blev ett väldigt sent inlägg idag, men det är bättre än inget haha. Slutade tjugo över tre och hade planerat att skynda mig raka vägen hem och tokpluggat till spanskaprovet som skulle varit imorgon. Men som tur är så flyttades det fram tills på fredag! :D Såå jäkla skönt! Så eftersom jag inte hade något att göra när jag kom hem, haha första gången, så pluggade jag lite matte. Usch juste, imorgon försvinner min sovmorgon, IGEN! Skulle egentligen börjat 10.35 men nu är det så att vi ska ha ett nationellt prov i kemi klockan 8.20. Det kommer gå apdåligt jue! För det första så kommer jag att vara trött, och för det andra så kan jag jue inget i kemi! Eller typ :P Men det är jue ändå helt onödigt, varför ska jag kunna kemi egentligen? Det är jue inte så att jag kommer bli nån kemist eller nåt, fast vem vet... jag kanske upptäcker ett helt nytt grundämne som får heta Maddeium...hehe eller inte ;) SÅ nu har jag fått ut min ilska lite, jag är ledsen bloggen att du måste stå ut med så mycket, men du klarar dig nog (; Funderar på om jag ska ut och gå snart, vi får se. 
Puss och kram! <33


Tråkigt väder idag, vart tog solen vägen?!

I´m hot, you're cold

Heeejsan! :D Hoppas att alla har haft en skön söndag, har ni hittat på något speciellt idag? :) Dålig uppdatering idag, I KNOW!, men vad kunde jag göra, solen sken så mysigt så var jue bara tvungen att gå ut! Idag har jag verkligen stekt, haha snarare grillat ;) På tal om grillat, åt middag för en stund sen, hamburgare! Mumsigt :D Och just nu sitter jag i mitt rum och sjunger med i låten som spelas, just nu är det Taylor Swifts love story. Åhh den är så bra! You'll be the prince and I'll be the princess, it's a love story baby just say yes. Nej nu ska jag duscha lite snabbt så där och sen packa, back to vh imorgon. Vi syns lite senare! :) <3


Eftersom jag har lite brist på bilder (idéer) just nu får ni en på kaninen Ninis :)


Söndag

Godmorgon på er! Eller kanske inte direkt godmorgon, klockan är jue faktiskt snart två. Men eftersom det här är dagens första inlägg så får det därmed bli ett godmorgon inlägg :D Vaknade strax innan elva, åt en snabb frukost och sen satte jag mig med samhällboken och pluggade. Har pluggat i typ två timmar och det borde räcka, provet är imorgon men jag känner mig rätt så säker. Asso jag är verkligen dålig på sånt där! Jag kan verkligen inte känna på mig hur bra/dåligt ett prov gick, de gånger som det känts som om det gått skitbra har det visat sig vara nästintill motsatsen. Och samma sak med om ett prov känts som om det verkligen gått apdåligt så har det varit jättebra. Helkonstigt haha, så vi får väl se hur det blir imorgon! Ska alldeles strax gå ut lite, har precis klätt på mig så det är bara att öpnna fönstret, eller dörren kanske... x) Vad ska ni göra idag? :) <33


Såg precis att solen lyser ute, så ska byta till ett linne ;)

This train never stops

Dags för mig att sova, god natt på er alla! Sov gott :) <33

I didn´t need the pain


The wedding

På trean just nu, American Pie: The Wedding. Men nu är det reklam haha ;)

Dave Days

Den här killen grymt duktig! "Hittade" hans youtubechannel i slutet av förra sommaren och fastnade direkt. Lägger upp två av mina personliga favoriter, båda är covers på Miley Cyrus låtar ;)

 


Would you rise again?

Heejhopp :D Lite kort inlägg nu då, ska alldeles strax ner och hjälpa till med maten, vi ska grilla mums! Sen efter maten ska jag nog prova lite kläder, rensade garderoben förut idag så måste kolla vilka kläder jag ska behålla haha. Sen blir det väl film senare ikväll antar jag, om ingen av er har lust att göra något :D Vad ska ni göra ikväll? :)
Puuusss!<3
Today I am...


New stuff

from H&M

Rätt så dålig bild, men den får duga:P

He's been waiting around for the weekend

Haallå alla små sötnosar! Vad händer idag/ikväll? :) Hoppas att ni kan förlåta det sena inlägget, men visste att om jag startade datan så skulle jag aldrig bli klar med rummet. Men nu när jag är klar kan jag ägna en stund åt bloggen haha. Jag är verkligen helt slut nu, har städat från elva typ fram till nu! Förstår ni hur duktig jag är eller? haha;) Det dåliga med mitt nystädade rum är att jag knappt vågar vara i det nu! Haha sitter just nu på golvet och skriver, vill jue smutsa ned så lite som möjligt. När det här inlägget har publicerats ska jag ut en stund, måste få luft! Längre än så har jag faktiskt inte planerat, juste ska visa vad jag inhandlade igår, men det får bli i nästa inlägg :D Hugs and kisses! <33

Don't take it personal
Don't get emotional
You know it's the truth
I'm too cool for you

Time for bed

Jupp, ni läste helt rätt. Tänkte faktiskt gå och sova nu, eller ska inte sova dirket, ska läsa lite först haha. Om ni undrar varför jag lägger mig så "tidigt" så finns det två anledningar. Ett: Jag är faktiskt trött redan nu och två är att jag inte vill sova bort hela dan imorgon. Så där you go, ni får alla ha det så bra så höres we tomorrow! Sov gott :) <3
Tänkte avsluta dagen med en bild på hur mitt rum ser ut just nu, inte så jättefint med iallafall.

Tro mig, det är stökigare än det ser ut ;)

Min favorit

från kvällens Talang. Håll med om att han var grym! :)

Move along just to make it through

Tjeeeenare cupcakes! Saknat mig? Haha nejmen seriöst, hur är det med er? :) Som ni kanske märkt så blev det en liten bloggpaus, men det var bara två dagar så ni har säkert kunnat klara er utan mina vackra ord. HAHA kul jag är da. Tillbaka till ämnet, behövde verkligen en paus från bloggen och datan, ibland är det rätt så skönt att kunna stänga ute allt och bara vara. Mådde inge vidare i torsdags så var hemma, och då hände det inte så mycket. Började läsa på Breaking Dawn, haha och den är snart slut. Vad har jag gjort idag da, läste lite mera, följde med mamma till Centrum och shoppa lite, lägger upp bilder lite senare, och sen så har jag inte gjort så mycket mer. Fick ryck efter middagen och kände mig tvungen till att städa rummet. Först hade jag bara tänkt att damma lite och dammsuga, men när jag väl började hittade jag en massa saker som behövde rensas och fixas så det tog lite längre tid än vad jag först trott. Haha är fortfarande inte klar, nästan allt jag äger ligger på golvet just. Men orkar inte fortsätta idag, så det får jag ta tag i imorgon istället! God this måste vara intressant att läsa. Haha känner mig ganska ringrostig när det gäller bloggandet, ifall ni undrar varför jag skriver så konstigt. Men det blir nog bättre snart. Himla mycket text det blev :O Måste verkligen sluta nu...får väl ta och fortsätta zappa igenom kanalerna tills jag hittar något sevärt, I promise to tell you if I do ;) Hugs and kisses! <3

You make me feel out of my element
Like I'm walkin' on broken glass
Like my world is spinnin' in slow motion
And you're movin' too fast

Usch

Känner mig inte alls bra, bara konstig. Gaah vad är det för fel på mig. Hoppas det försvinner snart iaf.
Kan omöjligt sova nu. Det går inte. Får väl kolla på nån film, om jag hittar någon bra. Några tips? <3


Big love

Jag ÄLSKAR min skrivbordsbakgrund. Haha nu är ni allt nyfikna va? Kanske? Lite iaf? Snälla? :D

Try some harder

Hallå på er! Hur har ni haft det idag? Själv är jag är hur trött som helst! Hade jue idrottsdag idag och nu är jag jättetrött:P Haha så trött att jag inte ens kan skriva ordentligt. Nåja, bara jag får sova i natt så kommer jag må bra. Åhhh jaaa :D Har bara två lektioner imorgon, syslöjd och bild, så slutar halv tolv och är ledig på fredag yeeaah! Asskönt! :) Just nu sitter jag i syrrans säng med datan i knät och kollar på när hon spelar sims haha, coola familjen ;) Nej nu ska jag äta middag, lax i think. Ha det bra så hörs(skrivs?) vi senare! <3


Okej

Heej på er! :) Hur har eran tisdag varit? Själv mår jag mycket bättre nu, är inte lika sur längre hehe. Men ska gå och lägga mig alldeles strax, ska bara duscha först. Det är idrottsdag i skolan imorgon så vi ska åka nånstans och ännu en gång försvinner sovmorgonen. Gaah! Juste, hade jue np i matte imorse, var extremt trött så i början gick det asdåligt. Fast sen mot slutet gick det bättre så jag tror att jag klarar mig :) Nu är Christine slut så nu ska jag gå, ha det bra! <3

Haha ful "blombild", men hade ingen annan för tillfället ;)

Depphumör

Mår inte bra alls just nu, är trött och sur.
Ont i huvudet har jag också.
Ska hjälpa mamma med maten nu.
Vi får se om jag skriver ikväll...suck....


En himla massa inlägg

det blev nu da. Alla på en gång haha ;) Inte mitt fel att jag kommer på saker att skriva i efterhand. Haha men nu tänkte jag bara säga att jag skulle hoppa in i duschen (älskar det uttrycket!) och borsta tänderna och allt sånt och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla film! Mysmys :) Lägger nog upp inlägg till sen innan jag ska sova, as always.
Juste en annan grej, idag när jag bad min syrra att ta lite kort tappade hon kameran, min kamera!, i asfalten och nu är den helt paj :( Seriöst det är lixom ingen liten repa eller så, nej den är helt sned och går inte ens att starta. Aja, det var iaf inte med flit hon tappade den, tror jag iaf...

Och det här var den sista bilden som togs med kameran.
Man kan riktigt se hur den glider ur hennes händer...

Ny bakgrund

Vad tycker ni? Är verkligen jättetrött på min design...men orkar inte göra något åt den haha. Iaf inte just nu.
Har ni några idéer? Skulle vara väldigt tacksam om jag får några tips :)

Headern, hur snygg den än är, är jag också väldigt trött på haha :P

Surprise

Juste glömde helt bort att berätta! Gissa vad mamma hade köpt åt moi...

Iiihhh I´m soo happy right now! :D:D:D:D:D:D:D:D

Trade in your misery for some tender lovin' care


Hello cuties! Nu är jag hemma igen! :)
Åkte som sagt först till Farsta, nu ska jag plugga som en galning inför teoriprovet! Efter att vi var klara där så åkte vi till vh och grattade morfar. Det blev kaffe och fika och trevligt folk, småkusinern var lika knasiga som alltid haha. Vid halv sju åkte vi hem och nu sitter jag här. Åt/drack lite te och macka för en stund sen så nu är jag nöjd.
Usch, måste verkligen sova ut i natt, missar min aslånga sovmorgon pga det är np i matte imorrn bitti. Ska kolla om det är något bra på tv, vi synes! <3

På väg

Tjeeena mors! Vet att jag är seg på att uppdatera haha. Nu är jag iaf hemma hos mamma, kom hit vid halv två typ. Nu ska vi göra oss iordning och åka först till Farsta trafikskola och anmäla mig och sen ska vi gratta morfar som fyller idag! Men lovar att skriva mer ikväll sen när jag kommer hem!

Lilla morfar fyller 62 år todaay! Graattis! :D

Ett snabbt inlägg

Hellu alla sötnosar! Hur mår ni idag? :)

Kom alldeles nyss hem från skolan, halvdag och hur skönt som helst! Det blir ett väldigt litet inlägg nu, ska till mamma om en stund bara och tänkte att ett inlägg kunde jag väl ändå hinna få iväg.
Så aa, lovar att blogga mer sen när jag kommer hem till Tyresö, nu måste snabbt plocka ihop de sista grejorna!
Puuuss!

Dance with somebody

Jaha mina vänner, det här blir kvällens sista inlägg.
Ska inte sova riktigt än, men det är lika bra att jag säger god natt nu ifall jag somnar haha.
Så god natt på er och sov gott! :)


I'm falling in love with your favourite song.
I'm gonna sing it all night long.

Never been kissed

Film på trean nu; Never Been Kissed med Drew Barrymore och David Arquette.
Tror inte att jag har sett den haha, bara delar av den så den ska jag kolla på nu!

Svullo


Lalalaaa...
Det kändes bra innan jag började äta, men nu mår jag bara illa. Jag antar att jag får hoppa över alla måltider kommande vecka. Haha nejmen om vi ska vara seriösa en stund, det var faktiskt lite gott, men sååå onödigt!
Ska packa ihop mina grejorna, imorrn bär det av till mamsen efter la school. Nu ska jag ner och hämta ett glas Coca Cola...hmm...nån annan som kan se mönstret hära? ;D

Happy Face


You know I can´t smile without you

YES!

Wohoooo vilken tur jag har idag! Haha slog på tvn nyss och bad en stilla bön om att det skulle vara något bra på MTV.
I guess dreams do come true. Haha tönt jag är! Överdriver gör jag också. Men sån är jag ;)


It's not hard to be a friend

Satt större delen av kvällen/natten igår och letade bloggar. Tror att jag tittade på nästan hundra stycken!
Det är så svårt det där, det finns hur många bra bloggar som helst, men de är helt okända och det är synd tycker jag. Detta gör jue att de är väldigt svåra att hitta om man inte lägger till dom på favoriter eller bloglovin och då blir det lätt att man glömmer bort bloggen. Det är rätt så sällan jag hittar en riktigt bra blogg, som jag fastnar för och som jag fortsätter att läsa, men hittade faktiskt en igår som jag är helt kär i. Först och främst så har den här tjejen en grymt snygg design och det är jue ganska viktigt när det gäller bloggar. Och sen så har vi den största anledning till att jag fastnade för den; den är om Twilight! Nu kanske de flesta av er tycker att det redan finns så många bloggar som handlar om just det. Det är sant och det gör det bara ännu svårare att få besökare. Men den här tjejen har verkligen lyckats. Bloggen är både personlig och intressant. Skrev en kommentar till henne igår och berättade att jag gillar hennes blogg grymt mycket, hur söt var inte hon dåra som skrev ett inlägg tillägnat mig! Hur gulligt som helst!
Tänk vad lätt det egentligen är att göra någon glad, synd att inte fler försöker.
Iaf, nu är ni säkert jättenyfikna på att kika på den här tjejens blogg, Lovisa heter hon och är grymt duktig på det hon gör!:D

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

http://lovisao.blogg.se/twilight/index.html

Together we are one in a million

Usch vad ont i huvudet jag har! :( Nu har jag iaf städat mitt rum klart och så är jag nästan helt klar med bilden. Men orkar faktiskt inte mer, fick så jätteont i huvudet alldeles nyss. Så nu tar jag en paus och bloggar lite ist ;D 
Haha fast har egentligen inget att skriva, men aja, ett litet inlägg så att ni vet att jag lever! 
Kollade jue på film igårnatt (imorse?) och hade tänkta skriva innan jag gick och la mig, men var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Ni som följer bloggen har kanske märkt att jag lägger upp en låt varje kväll, och eftersom jag inte hann/orkade igår så får ni en nu ist :)

Like it or love it
or leave it

Goooodmorning

Haallå sötnosar! Har ni sovit gott? :)

Vaknade för en stund sen, så har inte hunnit gå upp ännu hehe. Men ska göra det alldeles strax.
Först måste jag äta lite frukost och sen måste jag städa. Men städa går fort, typ haha.
Om man bara har musik på så går det som smort ;) Och sen...vet jag inte vad som händer.
Är jue inte så jättefint väder ute så får nog fortsätta på grejen till bilden. Måste jue bli klar snart!
 Vad ska ni göra idag?

Puss på er!

Haha sötnosar :D

Beslutsångest

Jag står inför ett val. Antingen så går jag och lägger mig eller så ser jag på en film.
Hmm. Nej det får nog bli film, vill inte sova riktigt än. Nu ska jag bara bestämma vilken film.
Haha juste det har jag jue redan :)
Patrik 1,5

Reklam

Kollar på Saturday Night Live,men nu äre reklam så passar på att skriva lite här :)
Oj nu börjar det igen!


Sämst

Haha jag skrev i det förra inlägget att jag skulle kolla på filmen Johnny English. Det stämde inte riktigt. Asso tvn har jue varit på hela tiden och det är den fortfarande. Men jag har bara kollat  sammanlagt typ tio minuter på den! Jag skojar inte, förstår inte hur jag lyckas haha ;) Aja, den är iaf snart slut så ska tvätta av sminket och borsta tänderna :)

Mr. English

Nu blire alldeles strax film hära. Sexan visar Johnny English med Rowan Atkinson, Mr. Bean.
Var ett par år sen jag såg den så den får duga denna lördagskväll. Väntar bara på att hockeyn ska ta slut nångång!


Enligsh. Johnny English ;)

Freak Show

Slö-tittar lite på tv, finns inget att se och fastnade på MTV.  A double shot at love with the Ikki twins. Jag fattar inte. Helkonstigt haha. Men lite kul är det att kolla på, alla är så pinsamma och...konstiga! Haha nu är de bisexuella tvillingarna på middag hemma hos killens kristna familj, hur ska detta sluta? :O


Foto

Tar lite bilder just nu. Lägger upp fler senare ikväll! :)


Ipod

Efter sommarjobbet kommer jag jue att ha lite extra pengar i fickan och funderar på att investera i en ny ipod. Den som jag har nu börjar bli lite gammal och repig och sen så är jue dom nya grymt mycket snyggare! Är bara lite osäker på vilken färg, alla är jue snygga, vilket gör det bara ännu svårare. Men som tur är så har jag ett tag till på mig att fundera!



Bild från Apple

Lines, Vines and Trying Times

Gud vad efter jag känner mig, var helt säkert på att jag redan hade lagt upp det här, men det hade jag tydligen inte.
Nåja bättre sent än aldrig ;)

Här är omslaget till deras nya skiva Lines, Vines and Trying Times som släpps worldwide den 16 juni!

I wanna be

Orkar verkligen inte rita mer! Får väl fortsätta imorgon eller senare ikväll.
Iaf, har hunnit sola lite, skulle inte förvåna mig om jag har lyckats bränna mig också.
Nu ska jag hoppa in da shower och fräscha upp mig lite. Sen hade jag tänkt att leka lite hehe, äh ni får se sen ;)

Måste vara första gången jag faktiskt gillar en bild haha :O

The end where I begin

Hello people. Lördag idag och solen skiner, allt bra med er ?
Har inte hunnit göra något än, men det gör inte så mycket. Ibland är det bara skönt att inte göra nånting. Vaknade strax innan tio, åt frukost och tvättade lite. Några minuter i solen blev det också, ska snart ut igen. Vill jue få lite färg till sommaren. Eftersom jag läste ut boken i torsdags så har jag inget att läsa. Den fjärde är hos mamma så får vänta till på måndag innan jag kan börja på den. Haha om ni undrar vilken bok jag pratar om så är det jue Twilight-serien såklart ;)
Nej nu ska jag ut och steka lite innan jag måste måla klart bildgrejen. See yoou guys laaater!


Bild från förra sommaren, saknar mitt svarta hår...iaf lite;)

God natt

Dags för mig att sova nu, vil inte vara helt borta imorgon. Puss!

Var inte så jätteförtjust i honom förut, men gillar den här låten, och videon spec! :)

JONAS

Den andra maj, imorgon alltså, har Disney Channels nya serie JONAS premiär i USA.
Osäker på när den kommer visas i Sverige, men det dröjer nog ett tag till.

Här kommer iaf två klipp från serien,
det är väl rätt så uppenbart vilka som har huvudrollerna ;)
WATCH IN HQ
 


Börjar om

Okej, det känns ganska fel att lägga ner bloggen nu. Precis som allt annat så kan det vara tungt och jobbigt, men det går över. Så nu ger jag bloggen en ny chans, och jag ska verkligen försöka klara av det. Inte för de ytterst få som läser, utan för min egen skull. För att kunna skriva av mig, det är därför jag skriver överhuvudtaget. I början var det klart att jag ville få många besökare, vem vill inte det, men nu bryr jag mig inte längre. Det är självklart att det känns bra att veta folk är intresserade av vad jag skriver, och jag är oerhört att tacksam att ni tar er tid att kolla här varje dag. Jag vet att ni är få, men det spelar ingen roll. Haha har väldigt svårt att koncentrera mig på vad jag skriver just nu, ifall ni undrar varför inlägget låter så flummigt. Kollar på en film samtidigt och tydligen kan jag inte göra två saker samtidigt ;)

Målade naglarna för en stund sen, inget märkvärdigt men iaf