Dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg

Stäng dörren. Skruva upp. Högsta möjliga volym.


Grillat är gott


Har precis avslutat en mycket god middag med familjen. När man äter grillat så hör det ju till att sitta ute, även om det blåser satans kallt. Precis som alla andra, och jag själv, har nämnt så är det ju Valborg. Vilket inte säger mig särskilt mycket. Detta år tänker jag bryta traditionen och skita i att gå till någon illaluktande brasa. Jag klarar mig bra här inne på mitt rum, alldeles utmärkt faktiskt. Någon annan som gör detsamma? Alltså inte sitter på mitt rum, ser ingen i alla fall...

Jag är mycket bra på att uppdatera

Och blablabla. Just nu dammsuger jag, eller inte precis just nu för nu skriver jag. Har egentligen inget mer att skriva, annat än att jag dammsuger. Och att det är Valborg. Och jag har inga som helst planer. That's about it. Nej nu hör jag hur dammsugaren kallar mitt namn. Later dudes.

Update:
Just nu är det ingen mindre än underbara Veronica Maggio som sitter och väljer låtar i Mix Megapol. Himla trevligt att höra på så här på lördagsvaddetnuheter. Om du också vill lyssna klicka på bilden och sedan på "Lyssna Live"!

Dag 19 – en låt från din favoritplatta

Hade först tänkt ta en låt från Satan i gatan, men insåg ganska fort att jag borde chilla lite med Maggiorelaterade inlägg. Så tar därför en låt från min absoluta bästa favoritplatta. Inga överraskningar här inte. Svart, vitt och allt däremellan.


WANT BÄTTRE KVALITÉ? BIG FAT LÄNK!

Jag har det bra idag



• Det är fredag och därmed helg.
• Det är sjukt varmt ute och solen skiner.
• Veronica Maggio är alldeles underbar.
• Satan i gatan äger stenhårt.
• Jag har en hel drös med nöt-crème.
• Det finns inget jag måste göra, annat än att ta det lugnt.
• På måndag i Nittileaks kommer de snacka om 1993 och Daniel kommer uppträda. Mitt år och min man.

Finns det en så finns det flera bilder


Många ville se Maggio.


Efter de tre låtarna Satan i gatan, 17 år och Jag kommer ställde vi oss i kö. Sara sprutade Bonaqua Päron.


Otroligt proffsigt paparazzifoto. Otroligt glad kille i bakgrunden. Eller är han arg? Svårt att avgöra.


Jag var cool som vanligt.


Maggio var lite coolare.



Waggio

Jag tycker att alla ska klicka sig in här på Fröken Ankarstavs blogg, så att jag slipper sitta och vara den enda som är avundsjuk. Men snart ska jag också få se Maggio, vilket känns mycket bra. Ganska väldigt snart. Jippie!
Nu ska jag rulla ut och möta upp Sara, nästa Åhléns City!


Fin bild som smyckar min fb wall. Eller heter det logg? Nåväl, tagen av ingen mindre än Fröken Ankarstav herself!

Dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio

Kommer ni få se ett inälgg(ja älg) här idag som inte har med Veronica Maggio att göra? Mest troligt inte.
Älskar hela skivan och skulle vilja höra alla låtarna på radion. Men vem bryr sig om vad jag vill. Klicka på bilden och bli glad!


See you there!


iPhone's point of view


Satan i gatan


Bara klicka och njut. Fast tvivlar på att du inte redan lyssnat x antal gånger. Skulle vilja kunna skriva värsta långa, djupa, poetiska texten om hur förbannat vacker den här skivan är, på alla sätt och vis. Men tyvärr så kan jag inte det, är ju ingen Maggio. ♥

Dag 17 – en låt som du ofta hör på radio

Det är sällan jag lyssnar på radio, men de få gånger jag väl gör det är den här låten garanterad. Gillar den här bättre dock.

Liten sån hära update

Skolinlägg på ingång! Sitter i skrivande stund i skolan, lunchrast och väntar på dagens sista lektion. Alltså jag kommer bli galen. Onsdagar är den längsta dagen på veckan, så den borde ju vara lite tung. Men nejdå. Jag har målat och skrivit lite på ett papper. Det är i stort sett det jag har gjort. Känner att jag kommer bli rätt så rastlös ganska snart. Fast det gjorde inte så mycket att idag var onödig, är trött som något som är jättetrött. Den ni. Efter skolan ska jag skynda mig och få tag på Satan i gatan, ÅH VAD JAG LÄNGTAR! Sen ikväll ska jag nog vara barnvakt. Blir säkert mys. Åh Maggio, jag kommer jag kommer... eh. Nej nu ska jag sluta skriva. Innan det går helt utför. Puss och hej!

Nästan där

Inte lång tid kvar alls nu. Imorgon smäller det! Satan i gatan vad jag längtar,

tror inte att jag har längtat så här mycket efter ett album någonsin, förutom efter Daniels då såklart ♥

För er som bor i Stockholm vill jag tipsa om att dra till Åhlens City på torsdag vid 17:30 typ,

Maggio kommer(hehe) då att befinna sig där för att signera nya plattan! Gaaah så excited jag är, det är galet!!!


Tisdagen den 26e


Dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar

Som rubriken säger. När den var ny älskade jag den. Men efter att ha hört den en tusenmiljonerziljoner gånger, ni fattar nog.

En jävligt cool och snygg rubrik

Nu ska det bli ordning på bloggandet, så torka tårarna och sluta oroa er!

Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt


Helt jävla underbar. En remix på Förlåt att jag aldrig sagt förlåt. Åhh. Bara åhh.

Landet ingenstans med en cool katt

Visst är det fredag idag? Fast ne. Men ändå lite. Jag och Miranda är coola så vi är lediga imorgon.

Så vi sitter i hennes rum, med varsin dator i knät. Sjukt sociala.


Dag 15 – en låt som beskriver dig

Fy satan vad det här var svårt. Egentligen skulle jag behöva plocka från en massa olika låtar för att kunna skapa en som beskriver mig. Men jag kör på den första jag kom och tänka på. Raden "Vi som alltid trycks ner trots att vi ställer upp" har funnits i mitt huvud sedan första gången jag hörde den. Hade precis fått hem albumet, höll det hårt i min hand samtidigt som jag lyssnade igenom låtarna för första gången. Just precis den raden, fastnade och stannade. För det är ju så jävla sant. I alla fall för mig. Vi som alltid trycks ner, trots att vi ställer upp. Vi faller så fort vi reser oss upp. Det blir bättre varje dag.


Fula ord står skrivna på väggen



Extremt kass bloggdag. Känner att jag var tvungen att påpeka det. Har varken haft tid eller lust till att sitta framför datorn idag. Alldeles för varmt och fint ute. Var först på bio med pappa, systrarna och lillebror, som aldrig varit på bio förut. Vi såg Rio, inte så speciell, barnfilm helt enkelt. Det roliga var lillebror. Till en början satt han och iakttog det som hände på bioduken med stor uppmärksamhet, men en stund in i filmen slocknade han. Satt och snarkade i salongen haha. Efter bion fick jag och mina systrar skjuts hem till mamma, där vi nu befinner oss. Har spenderat de senaste timmarna ute i den stekande solen, kinderna hettar lite. Har hunnit läsa ut första boken i serien om The hunger games, inne på den andra nu. Ska försöka få kontakt med Miranda, blir nog att jag hälsar på i Nynäshamn ikväll. Hoppas ni har det bra, ni fina människor ♥

För en månad sedan

Var jag i extas. Helt jävla euforisk. Uppe bland molnen.

(Bilden är tagen av mig och tillhör därför mig. Ta den och du är död. Nee skoja bara. Typ.)

Read then sleep


Ska hinna med att längta efter den 27e också, men sen blir det kudden för min del. Puss och godnatt!

Och lägga hela mitt fokus på denna vackra stund



Förstår inte att de finns folk som fortsätter att kolla in här. Sugig uppdatering, ointressanta inlägg och ren tråkighet. Men så kan det bli, när vädret är fint och himlen blå. Slocknade relativt tidigt igår, trots migränen. Dagen har jag spenderat med Sara (uppdatera din blogg så får du en länk knasboll!) I solen med cola och glass, härligt värre! Nu sitter jag hemma på vardagsrumsgolvet bredvid lillebror och äter sura godisar. Puss och kram till er som läser detta, hoppas ni har det bra idag!♥

Dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska

Jag har en sådan jävla varierande musiksmak så jag tror inte att folk runt mig placerar mig i något fack. Eller jo, just nu är det ju mest svenskt för min del. Men jag lyssnar på en massa annat också! Därför var det här väldigt svårt. Den här låten är ju bara messed up, men efter alldeles för många lyssningar så har den blivit en av mina favoriter. Waaay bättre än originalet. Skulle våga påstå att jag älskar den. Vilket inte ens jag själv skulle ha trott. En pardoi på en låt liksom. Förvisso gjorde av tre talangfulla lads, men ändå.


Älskling vänta får jag bara sitta bredvid dig




Migränen smyger sig på. Kommer antagligen gå och lägga mig väldigt snart. Fyfan alltså, inte kul. Inte kul någonstans.

Här kommer Pippi Långstrump





Vingåker ligger tydligen i Sverige. Tur det. Fast jävligt långt åt fanders, det är en sak som är säker. Så det blev en liten roadtrip med systrarna och pappa. Vi var på någon outlet-tjosan och fyndade. Fick ett par mumsiga skor och en skojig tröja. Nöjd och mycket tacksam flicka sitter här och skriver, ska alldels strax ut på balkongen och läsa. Glad påsk på er! Eller är det påsk idag? Jag är förvirrad.

Dag 13 – en låt som är guilty pleasure

Kan inte riktigt skriva ordentligt just nu, så lånar Anettes fina text:
Definition: A guilty pleasure is something one enjoys and considers pleasurable despite feeling guilt for enjoying it. The guilt involved is sometimes simply fear of others discovering one's lowbrow or otherwise embarrassing tastes.


On the road again

Godmorgon. Sitter i bilen och är knappt vaken. Det blev lite väl sent igår, mest tack vare en viss "K" som vägrade sluta knacka på dörren. I vilket fall som helst, nu sitter jag i bilen. Vart är du påväg undrar ni nu, jo mina kära vänner det vet jag knappt själv. Vingåker tydligen. Aldrig hört talas om. Hoppas det ligger i Sverige i alla fall, har inget pass på mig.

Dag 12 – en låt av ett band du hatar

Alla mina kompisar avgudade dessa killar när de var "inne". Alla utom jag då. Förstod aldrig grejen, gör fortfarande inte det. Jag kan erkänna att jag har lyssnat på en del av deras låtar (inklusive denna), för att mina vänner gjorde det. Grupptryck ni vet. Men nu på senare dar så har jag byggt upp ett starkt hat (speciellt till denna). Så nej, detta gillas inte. Inte alls.

Oändligt lång fredag

God eftermiddag bloggen. Oroa er inte, jag är inte död. Bara omotiverad (läs lat). Har inte gjort något alls utav värde idag. Började läsa på första boken i serien om the hunger games. Är helt fast. Så idag är det långfredag och jag sitter hemma och läser medans alla andra i hushållet har åkt iväg på middag. Men jag gråter inte för det. Tystnad är skönt ibland.


Mirre i Norrköping

La ju aldrig upp några bilder från Norrköping, men ni vet vad man brukar säga, bättre sent än aldrig, så här är lite pics!
(Mostly på Miranda - my partner in crime)









Alla snubbar vill ju vara katt

Jag: Aj jag har så jäkla ont i svanken!
Lillebror: Har du ont i svansen?


Dag 11 – en låt av ditt favoritband

Den här var inte speciellt svårt. I alla fall inte favoritband-delen. Men låt-delen däremot. Ojojoj. Jag kan ju inte vela i all evighet, så here you go! Egentligen så skulle jag velat lägga upp typ 30 låtar till, fast det skulle nog inte ha fungerat.

Letar efter nåt att säga som kan ändra allt



Hejsan bloggen. Insåg precis att jag inte har varit så aktiv här idag. Fast tror inte att ni har lidit av det. Trött och seg dag. Är helt slut fast jag inte har gjort något alls. Sitter och kollar på Barnkanalen med lillebror i väntan på kvällens festmåltid. Hahah det är verkligen sjukt hur rent ut sagt lat jag är just nu. Helt borta. Därav den ointressanta texten helt utan innehåll.

Satan I Gatan Album Sampler


Om du har Spotify Premium kan du klicka på bilden och få ett litet smakprov på den kommande plattan! Det är förvisso bara 4 låtar, men det är tillräckligt för att mig att hoppa av glädje! Can't wait till den 27e! Det är dagar som dessa jag är glad över att jag kan lösenordet till mammas Spotify Premium-konto. Hihi busigt va! Nu när jag ändå är igång med det här Maggio-snacket, vill jag passa på att gratulera Anette, värsta grymma tjejen, som vann biljetter till Veronicas releasefest! GRATTIS!

Vi kommer alltid ha Paris

Hoppa fram till 11:47.

weheartit.


Vatten för elefanter



Vi såg alltså denna idag. Hade inga som förväntningar, var faktiskt lite anti. Men den var helt okej. Trodde att de två timmarna och två minuterna skulle krypa fram, men det gjorde de inte. Lite jobbigt våld, speciellt gentemot oskyldiga djur, men annars så gillade jag den. Ironiskt nog hette Pattinsons karaktär Jacob (Twilight-referens), det tyckte jag var kul. Hade lite svårt för att hålla reda på vem som var elefanten och vem som var den lilla blonda bruden. Ja alltså, inte utseendemässigt då de är rätt så olika, utan namn... eh... jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det där. Men ja. Helt okej film. Sen har jag aldrig riktigt gillat cirkusar (förutom den på Djurgården) så det kan ha bidragit till mina icke-existerande förväntningar.

"Jag tycker stånd är mysigt"


Idag har jag hängt med den här härligt knasiga människan. Vi strövade längs drottninggatan och tittade lite i butiker innan vi begav oss till SFs ståtliga byggnad. Slänger upp ett inlägg om vilken film vi såg om en liten stund. Ville bara berätta lite snabbt att min onsdag har varit AWESOME so far! Nu ligger jag hemma i soffan och väntar på att pappa ska bring home some food. Did someone say donken? Hahaha nej det är inte ens kul. Äsch, jag siktar på beach 2030, eller något. Typ.

Dag 10 – en låt som får dig att somna

Jag brukar inte lyssna på musik när jag ska sova och det finns väl inte direkt någon låt som får mig att somna. Men när jag väl är trött så kan jag nog somna till det mesta. Den här är fin och lugnande. Hittade ingen bättre video, så spotifylänk här.


Av Felicia


Kolla, KOLLA! Grymma Felicia har lyckats få ner mig på papper med penna. Jag tycker att den blev sjukt snygg!
Jag gillar ju att tacka henne (se här), så gör det igen.
Och om ni inte redan gjort det, kolla in hennes blogg, mer talangfull och cool tjej får man leta efter!

Ego



Goddag, hejhej, godmorgon, tja och allt sådant! Ville bara skriva någon rad eller två. Ska alldeles strax springa ut till tvärbanan och ta mig in till stora staden. Sara och jag ska på en liten shopping spree och sedan bio. Fullspäckad dag med andra ord. Men vi hörs lite senare, ha en fin onsdag sötnosar! Nu ska jag och mina fina M-tröja rulla ut. PeAcE.

Dag 09 – en låt du kan dansa till

Den här låten gillas starkt och har spelats i mina hörlurar x antal gånger de senaste månaderna. Vet inte vad det är, men har svårt att sitta still när jag hör den. Kan det kanske vara för att hjärtat brister och blöder fast jag inte är där?

Man ska väl inte klaga antar jag


Mitt hjärta dansar tango när jag tittar på dig


Långt innan lejonkungen yo yo!

weheartit

Godmorgon bloggen. Var lite smått död när jag vaknade för en stund sen. Men nu är det bättre. Har inte orkat göra så mycket annat än att lämna sängen och... ja det var väl det. Ska äta lite frukost sen ska jag nog dra mig ut, solen bara skriker efter mig! Ha en bra dag allihopa :)

Dag 08 – en låt som du kan hela texten till

Säg en låt jag inte kan texten till. Höhö. Nejmen vad det här var svårt då. Fast ändå inte. Kalla mig förutsägbar, varsågoda.


Glass är gött




Det har varit en riktigt bra dag idag. Sjukt skönt sällskap och sjukt skönt väder. Det kan inte bli så mycket bättre än så. Mötte upp min fina Evelina på en överfull buss mot Gullmarsplan. Vi åkte lite tvärbana och tunnelbana. Sen snurrade vi runt vid Stadion. Gick till det välkända berget av religion. Besteg det. Med mobilen och svtplays app i högsta hugg. Vi var ju tvungna att bestiga berget på rätt sätt. Efter att hängt där en stund vandrade vi vidare mot Odenplan, där ramlade vi in på Myrornas och hittade både det ena och det andra. Glada och nästintill euforiska av våra otroligt fina inköp ramlade vi ut igen. Vi köpte en varsin glass och bara njöt av det fina vädret. Extremt fin dag allt som allt! Mest tack vare min extremt fina vän. ♥

Berg av religion är nu bestiget


Jag vet att hon är söt men håll tillbaka

Personligen tycker jag att den här versionen är lite bättre.



Bara lite stökigt

Godmorgon bloggen. Ska alldeles strax försöka ta mig upp ur sängen och plocka upp på rummet lite, det ser förjävligt ut.


Sen ska jag ut på äventyr i det underbara vädret! Vad gör ni idag? :)

Hulahulahäst

Känner att det har varit lite konstig uppdatering de senaste dagarna. Tror inte ens att jag har nämnt att jag har påsklov nu! Fast det tror jag nog de flesta fattar. Men ändå liksom! Need to keep the blog updated. Inte för att jag har något speciellt att skriva just nu. Lov var det ja. FYFAN VAD SKÖNT. Vilket innebär att jag inte har någon som helst söndagsångest at the moment. Störtskönt! Ska hoppa in i duschen och tvätta mitt äckeligapäckeliga hår och sen ska jag kolla på någon film. Japp det ska jag! Imorgon blir nog en rätt så chill dag, ska hänga lite med fina Evelina. Som det ser ut nu så ska vi ut på jakt efter ett berg av religion som behöver bestigas...


Vi är så söta. Åh på Cirkus. 24 mars. Någon som har en tidsmaskin att låna ut?

Dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle

Daniel Adams-Ray på P3 Live Session i november 2010. Jag kommer aldrig glömma just det här. Aldrig, aldrig, aldrig.

Tack söta Felicia som filmat och laddat upp.

I'm so happy









Min lördag.

På en lördagsnatt


Dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe

Thailand våren 2010. Låten jag inte kunde få ur huvudet. Sjöng på den konstant. Sjöng på den så mycket att alla andra i familjen började sjunga på den tillslut. Det här var förstås innan jag insåg att den handlade om att han fick en könssjukdom.

Men vi kommer aldrig se varann

Igår var alltså jag och Miranda i Norrköping. Jag skulle kunna sitta här och vara riktigt jävla arg. Jag skulle kunna skriva om hur jävla förbannad jag var igårkväll. Jag skulle kunna skrika, klaga, gnälla och svära. Men det tänker jag inte. Jag fick ju faktiskt se Daniel, och det är det viktigaste. Utöver det så var dagen ganska awesome, med rätt sällskap så kan även de konstigaste situationerna bli roliga. Så Norrköping, thanks for having us. Men vi kommer antagligen inte ses igen. Ialla fall inte på ett bra tag. Nu ska jag packa ihop mig och göra mig i ordning, sen drar jag till Brandbergen för lite tjejkväll. Peace.


Jag kan se dig, jag kan se dig. Du vet att jag tittar. Jag vet att du gillar. Jag kan se dig, jag kan se dig. Men vi kommer aldrig se varann.

Hurra det är fredag

Om du skulle vara intresserad av att veta vad jag har för mig idag tycker jag att du ska klicka här.
Du kan också kika in på min twitter, som finns till höger i menyn.

Hoppas ni har en toppenbra fredag sötnosar!

Dag 05 – en låt som påminner dig om någon

En bästa vän jag hade för ett par år sedan. Det var vi mot världen. Ett tag i alla fall. Vi tyckte att vi var coola, där vi gick omkring med den här spelandes på mobilen. Tuggummi i mun och inga besvär i världen. I våran värld. Men som alltid så förändras saker. Vi förändrades åt olika håll. Vi har nästan ingen kontakt alls idag. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar det ibland. Inte vilka vi var, utan vad vi hade. Vill du hellre höra den ocensurerade versionen, click it.



Underbar remix



Dag 04 – en låt som gör dig ledsen


Jag hatar egentligen danska. Tycker inte att det är fint någonstans. Men i den här låten tycker jag att det är fint.
Den kanske inte gör mig ledsen direkt, men lite åt det hållet. Fast på ett bra sätt liksom.

Välkommen In

Vill du höra Veronica Maggios nya låt "Välkommen In"?
Ring 0739-52 50 06 och njut! Låten går inte att höra någon annanstans
.
Kostar som ett vanligt telefonsamtal, vilket är jävligt najs.
Jag gillar den starkt, så som hennes andra låtar. Inte långt kvar till den 27e nuuu!

Blir blind när alla lampor lyser

Goddag bloggen. Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat tidigare. Eller nej det gör jag inte. Killerväder idag, så har suttit ute och lapat sol. Har tvättat kläder också, guldstjärna till mig! Nu ska jag bege mig ut och plocka upp lite biljetter. Till vad berättar jag sen när jag kommer hem. Kanske. Om ni är snälla. Spännande va? Otroooooooligt. Time to catch that bus!

Too bright, too bright!!

Jag ska vara tyst från och med nu

Sitter i sängen och känner mig lagom kul. Min röst sjunger på sista refrängen(dålig humor) och jag är beredd på att göra allt i min makt för att förhindra dess försvinnande. Därav den feta gröna halsduken. Den glittrar, fast det syns inte på bilden. Har även druckit en jäkla massa te med honung i, har hört att det ska vara bra. Fast vätskedrivande, så springer och kissar mest hela tiden. Jag måste sluta skriva om kiss. Gross. Men nu vill jag ha en massa supertips på saker man kan göra för att undvika att tappa rösten. Snälla och tack. Fick för några timmar sedan reda på att jag är ledig imorgon, känns helt okej alltså. Kommer antagligen somna inom en snar framtid, då sömn har varit en bristvara det senaste dygnet. Puss&klapp♥


Dag 03 – en låt som gör dig glad

Först hade jag tänkt lägga upp den här, fast den hade Elin redan lagt upp. Då tänkte jag lägga upp den här, fast den hade Anette lagt upp. Så jag lägger upp den här underbara låten. Kan inte göra annat än att le när jag hör den. Otroligt fin.

Gammalt vatten i en flaska



Hej bloggen! Insåg precis att jag inte skrivit något idag. Bara lagt upp musik. Och mer kommer det bli. Men lite text kan ni få, jag vet att ni gillar att läsa. Eller kanske inte. Började dagen med att inte sova. Fast det är inte sant, hann sova en hel timma innan klockan ringde klockan 6. Att börja 8 när man börjar 10 alla andra dagar är kämpigt. Hade engelska, där vi inte gjorde mycket alls. Sen hade vi graf, där vi fick blanda färger. Kändes som om jag var tillbaka på dagis. Sen hade vi samhällskunskap, jag och Miranda fick sitta i ett eget rum och svara på frågor om droger. Tycker verkligen synd om den som måste läsa våra svar, they made no sense. Sen var det lunch och så svenska, där vi inte heller gjorde mycket alls. Nu sitter jag hemma och är trött. Men kan ju inte sova nu, måste somna ikväll. Så att jag inte fuckar upp mitt sovschema helt.
Hoppas att ni antecknar.

Premiär för Veronica Maggios nya video


CLICK IT.

Krafter


Dag 02 – din hatlåt


Vad det tog emot att lägga upp den här, ni anar inte. Men vad gör man inte för the list!

Den är nästan här


Och vår himmel är oskyldigt grå


Godmorgon. Tisdag vilket innebär att jag är ledig. Vilket i sin tur passade alldeles utmärkt. Var riktigt trött både igår och nu idag. Lite knas i halsen men annars är jag så gott som frisk. Ska fortsätta njuta av tystnaden, det enda som hörs är ljudet av tangenterna som trycks ner och mina tankar.  Hoppas ni har en fin, om än något grå, tisdag.

Oskar Linnros Recycled



Vet att det här är typ fett gammalt asså ba shit. Men fick hem min kasse idag och kom i samma stund på att det var ett tag sen jag kollade, så jag kollade. Och nu lägger jag upp det här så ni också kan kolla :) Om ni vill kolla alltså. Ni måste inte om ni absolut inte vill. Och ja, jag gillar att vara några månader efter alla andra. Ibland i alla fall. Jag känner mig speciell då. Speciell är ju bra, right? P.S. Oskar är förjävla snygg här alltså. Nästan omänskligt. Håller ni inte med?

Dag 01 – din favoritlåt

Det här är verkligen en fråga jag hatar att få. "Vilken är din favoritlåt?" För mig är det nästintill omöjligt att svara på. Därför var det här inlägget väldigt svårt att göra. Hade tänkt lägga upp dag 1 redan igår, men det gick inte. Jag kunde inte för mitt liv komma på vilken min favoritlåt är. Nu har jag haft en hel natt och en dag på mig att fundera. Vet inte om jag direkt har kommit fram till något vettigt, men en sak vet jag. Låten som jag lägger upp nu är en låt som jag älskat sedan första gången jag hörde den. Kommer nog alltid göra det. Man skulle kunna säga att det är min favoritlåt.

Man dissar inte Gurkan och kebaben samtidigt


Coolaste katten i det långa landet falukorv


Idag fick jag träffa min homie Miranda igen. Det var skoj. Jag har döpt om henne till Ariel. ON FIRE BABY.

Varannan dag är helt okej

Om ni har 45 minuter som ni vill spendera på bästa möjliga sätt föreslår jag att ni klickar på länken.

Instagram



Nu kör vi!

Dag 01 – din favoritlåt
Dag 02 – din hatlåt
Dag 03 – en låt som gör dig glad
Dag 04 – en låt som gör dig ledsen
Dag 05 – en låt som påminner dig om någon
Dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe
Dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
Dag 08 – en låt som du kan hela texten till
Dag 09 – en låt du kan dansa till
Dag 10 – en låt som får dig att somna
Dag 11 – en låt av ditt favoritband
Dag 12 – en låt av ett band du hatar
Dag 13 – en låt som är guilty pleasure
Dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
Dag 15 – en låt som beskriver dig
Dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar
Dag 17 – en låt som du ofta hör på radio
Dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
Dag 19 – en låt från din favoritplatta
Dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg
Dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
Dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
Dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop
Dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
Dag 25 – en låt som får dig att skratta
Dag 26 – en låt du kan spela på instrument
Dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument
Dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig
Dag 29 – en låt från din barndom
Dag 30 – din favoritlåt från den här tiden förra året

Psst kolla in Elin som också gör denna!

Let's waste time chasing cars

Hej bloggen. Kom hem för en stund sen. Har haft fullt upp hela dagen, vilket har varit rätt så skönt. Både tavelshopping och bio har jag hunnit med. Såg Min låtsasfru med pappa och systrarna, helt okej film, inte asrolig men lite småkul. Drack lite för mycket cola så var tvungen att springa ut under filmen och kissa. Vet inte varför jag skrev det. Tror knappast att ni ville veta det. Om ni inte har någon konstig fetisch såklart. Jag dömmer inte! Efter filmen åt vi på Pizza Hut, så jävla gott. Mätt och belåten sitter jag nu här och skriver. Fast har inte så mycket mer att skriva just nu. Vad har ni gjort idag? :)

Tänk om



Tillbaka ikväll med nya tag. Lovar. Är bara lite frånvarande just nu.

Dela min personlighet

Är jäkligt sugen på att dra till Norrköping på fredag. Men har inte bestämt mig. Kan inte bestämma mig.
Frågar därför mina fina läsare om det finns någon som ska dit eller som också funderar på det?


Jag är så svag, ger dig en kram

Orkar inte blogga just nu. Hoppas att ni förstår. Dålig dag, dålig jag. Dålig värld, dålig allt.


Ingen är coolare än Soran


Reser du din väg, då kan du be mig vänta



Mycket Maggio nu. Men det är bara för att jag är så jäkla taggad inför hennes nya album. Satan i gatan vad jag längtar!

Vad blir det för mat?


Stackars Oskar pt. 2

Fick en del klagomål igår angående den här bilden. Tydligen så var Daniel superhet, as always, medans Oskar inte var speciellt fin alls. Jag trodde att de flesta visste att det inte finns några dålig bilder på herr Adams-Ray. Stackars Oskar, det kan inte ha varit lätt att försöka se bra ut bredvid den heta skönheten. Nejmen ärligt talat så fick jag lite dåligt samvete, så lägger upp en minst sagt smoking bild på OL. Here you go, alla LinnrosLovers.


Godmorgon förresten! Trodde jag skulle känna mig bättre idag, men nu har jag blivit förkyld och snorig också. Inte nice.

Jag må vara ung och dum


Snook

Tack till fantastiska Elin som hittade den vackra bild.

This ain't swedish, it's "skånska"


Huss maraton

Är man sjuk och inte har något bättre för sig kan man lika gärna glo på lite svensk deckare.

Snuskig tischa, eller?

Godmorgon mina fina läsare. Jag vet att ni är extremt nyfikna på hur jag mår. Jo men det är bättre idag än vad det var igår, det är det verkligen. Men känner mig fortfarande inte helt hundra. Halsen är fortfarande fucked up, huvudet tungt och dunkande. Men allt känns lite lättare idag, vilket är otroligt skönt. Just nu ligger jag i soffan och kollar på Efter Tio där de pratar om migrän. Rätt så intressant. Nu säger de att pizza kan ge migrän. Och även godis och choklad. Inte okej.


Mitt hjärta blöder


Ängel efterlyses

Om det finns någon snäll människa där ute som skulle kunna komma hit med lite choklad, eller socker i vilken form som helst för den delen, skulle jag må lite bättre. Som det är nu så kan jag knappt resa mig upp. Vet att jag skrev att jag inte skulle klaga, men så här dåligt har jag inte mått på länge. Fy säger jag bara. Fy. Så om det nu finns någon ängel där ute med en chokladbit, tveka inte. Jag skulle vara dig evigt tacksam. ♥

Låt oss måla den blå det får bli vad det blir


Hej på er. Mår apdåligt idag. Det började redan igårkväll. Öm i hela kroppen, ont i halsen, tung i huvudet och extremt seg och trött. Men nu ska jag inte klaga här. Ville bara berätta att jag mår skit. Nu har jag gjort det och har egentligen inget mer att skriva. Ska kolla någon film, det är det mest ansträngande jag orkar just nu. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag. Vad har ni för er?

Italiensk aprikos

SÄGER JU DET!

Sjukt bra bilder...

... eller inte. Tagna med mobilen. Så kan det bli ibland. Behövde egentligen ingenting(</2), men som om det hindrade mig.




Söta lilla rara underbara


Idag fyller min fina vän Sara 18 år. Så grattis till henne! (Sara, helt ärligt, jag har suttit och dampat i typ en halvtimme för att jag inte har några bilder på dig! Vi måste träffas och ta några, ASAP! ♥)

Godmorgon förresten. Tisdag idag, så jag är ledig. Har inte gjort så mycket annat än att duscha och äta frukost. Ska alldeles strax hoppa i lite kläder och måla på min ansiktsmask. Sedan blir det att rulla till Handen där jag ska möta Miranda, som ska köpa nya byxor. Jag behöver egentligen inte köpa något, men kommer säkert få med mig något ändå. Det brukar bli så.
Vi hörs later dudes!

Lilla 25

Blir så glad när jag kliver in i bilen och pappa sitter och sjunger "Ursäkta min franska, ursäkta min franska, ursäkta min franska". Nu ska jag fixa Lilla Lady och 25 till hans iPhone, ska hacka lite i iTunes så att han kan använda dem som ringsignaler. Idag är jag stolt över min pappa.

Jag: Så du lyssnar på Daniel och Oskar nu? Braaaa pappa, braaa!!!
Pappa: Jaa du har ju tvingat mig...
Jag: Haha... nej...

I skolan

Hello buddies. Sitter i skolan och gör ingenting (Åh Elon nu blev jag ledsen </2). Slutade för en kvart sen, men kan inte åka hem för de har bytt dörr hemma hos pappa så jag kommer inte in. Så sitter i skolan och väntar på att pappa ska komma och plocka upp mig. Så så så så så så. Så. Seg måndag. Tråkig. Blablabla. Hade en chokladbit nyss, men den åt jag upp. Så nu är den borta. ENOUGH WITH SÅ! Måste verkligen sluta skriva så. Blä.

Kolla vad duktig jag är. Ville bara skryta lite.
Nu kan jag äntligen börja på min nya storfilm "Life as Madde - The Underbarn"
Kommer bli en riktig blockbuster. Trust me.

Vaken i månskensregn


(Bildkälla)

Jag var bara inte gjord för dessa dar


Då var det söndag igen. Lite deppigt, som alltid. Fast känner mig inte helt hundra denna söndag. Blev lite väl sent inatt/imorse med usel svensk film. Vaknade för drygt två timmar sen, så har inte hunnit med så mycket idag. Kollat bloggar, uppdaterat fbs startsida, ätit mackor och lyssnat på musik. Borde antagligen städa rummet/plugga. Ska göra det, jag lovar. Bara inte just nu. Om en stund. Jag svär. På tal om annat så är det pissväder ute, så är inte superledsen över att jag sov bort större delen av dan. Kanske ska slå på någon film? Det låter som en bra idé. Vad har ni för er denna gråa söndag?

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen


Hon är överallt.

Min mamma ville slå mig


Har flyttat ifrån min djungel och blivit hyperaktiv


Koh betyder ö på thailändska

Godkväll på er. Nyss hemkommen från trevlig överraskningsmiddag på Koh Phangan. Min vän Sara fyller 18 på tisdag, och hon hade ingen aning om middagen, därav överraskningen. Hon blev minst sagt chockad när hon kom in med sina systrar och såg oss haha :) Har varit på Koh Phangan på Skånegatan tidigare, fast det var något år sen. Eftersom jag har varit där tidigare, så trodde jag att jag skulle hitta dit hur lätt som helst. Fel av mig. Hade även lurat i stackars Sandra att jag hittade. Men som tur var stötte vi på en snäll tjej som frågade om vi behövde hjälp. Haha vi måste verkligen ha sett vilsna ut, vilket vi var. Men vi hittade tillslut, och det var ju tur det! Grymt god mat, mycket mat dessutom, och sen så är miljön jäkligt cool. Det kändes verkligen som om man var i Thailand, njaa förutom att det var något svalare då. Men annars så! Smart som jag är glömde jag att jag hade min digitalkamera med mig, så fick inga bilder, men lånar en från Koh Phangans hemsida.


Trevlig lördag på er!

Nu rullar jag ut med nymålade naglar, vi höres! ♥


True story


Stockholm i mitt hjärta

Så jävla bra. Det var ett tag sen jag lyssnade på den, men fortfarande lika underbar. Det var tack vare den här låten som jag hittade Felicia, en snygg tjej som är grym på att teckna. I januari var jag inne på Petters blogg där han hade lagt upp en bild han hade fått av just henne, hennes blogg var länkad så jag klickade mig in där. Ända sedan dess har jag varit en trogen läsare. Inte nog med att hon är sjukt duktig, hon har även extremt grym musiksmak!
FET LÄNK TILL KONSTNÄREN!
(Hoppas det var okej att jag använde bilden!)

SVT1 18.15


Fan vad jag är avundsjuk på norrlänningarna i Umeå just nu.

Nya skor


Efter att skolan var över begav jag mig hem i det pissiga vädret. Hämtade ut ett paket som kom igår, och där i låg mina efterlängtade svarta Converse. Jag vet inte hur länge jag velat ha dessa, en väldigt lång tid i alla fall. Och nu är de mina. Behöver jag skriva att jag är glad? Det kanske är grått och tråkigt utanför fönstret denna fredag, men i mitt rum är det varmt och glatt. Fin musik i mina öron och en påse godis i mitt knä, det kan inte bli så mycket bättre än så här.
Har ni några roliga planer för kvällen? :)



Estetisk verksamhet aka bild