Låt oss måla den blå vi är bättre än grå



Fick hem ramen i ett stycke, lite krångligt var det, men det gick. Nu sitter den på väggen och skyddar planschen från Cirkus. Blått och fint.

På ramjakt

Sitter i skrivande stund på bussen mot Farsta centrum. Ska plocka upp en jäkla ram som jag försökt fixa de senaste dagarna. Skulle kunna skriva ner anledningen till detta missnöje, men vill inte tråka ut er. Jag kan dock berätta att jag snart varit inne på varenda Clas Ohlson i hela jävla Stockholm (liten överdrift). Hoppas att det blir värt det, men det blir det nog. Vad jag ska ha ramen till får ni se ikväll, om jag lyckas få med den hem på bussen. Det här kommer bli intressant.

Hej snygging


Onsdag i bilder


På samhällskunskap skulle vi läsa ett häfte om droger. När jag kom till det här stycket kunde jag inte låta bli att skratta lite. Om ni inte redan förstått det, HÄR ÄR ANLEDNINGEN TILL VARFÖR DET ÄR KUL.


Ett nytt datum lades till på Daniels turné. I Laholm. Då jag inte hade någon aning om vart fan det ligger någonstans, frågade jag min iPhone. Inte nog med att han uppenbarligen tycker att jag behöver motionera, han tror även att jag kan gå på vatten. Vem tror han att jag är, Jesus eller? Och ja, min iPhone är en man. Tydligen. Idag i alla fall.

 

 


Åkte till Elgiganten med mamma och syrrorna. Där lekte jag med diverse prylar, bland annat den här iPoden som satt i en bigass högtalare. Såg att den här låten var inlagd, och då tyckte jag genast mycket bättre om Elgiganten.

Ingen vill veta var du köpt din tröja


Fast om någon mot all förmodan vill veta det, så är den ifrån Gina Tricot.

Du vet att jag kommer

WIHOOOOOOO!



Har Grafisk kommunikation nu. Ska fortsätta på min tidning. Som aldrig blir klar. Trött är jag idag också. Som faaaaan.

Nästan en hel timme med världens bästa



Jag är inte het, jag är sjukt het, ingen lek, ge dig


Chaaaaaarlie

Hade skrivit värsta inlägget, men raderade det. Så töntig är jag. På vägen hem såg jag och Miranda the man of our dreams - Charlie Gustafsson. Haha vi fnittrade som småflickor när vi insåg att det var han. Vi hade ju en period för några veckor sen när vi var lite smått besatta av honom. Om du inte vet vem Charlie Gustafsson är, shame on you! Har du sett I taket lyser stjärnorna eller Tusen gånger starkare så skulle du nog känna igen honom. Snygg var han i alla fall, fastän han precis skulle tända en cigarett. Tänk på hälsan gott folk, att röka är inte bra! Men lite smått sexigt är det.


Ignorera detta


Kan du din Daniel?

Så nu har jag skickat iväg mitt Danieltest till de som vill ha! Det tog sin lilla tid, men den som väntar på något gott...
väntar alltid för länge. Hmm. Om någon annan är intresserad av att göra ett försök är det bara att säga till!

Jumanne

Godmorgon! Lite gladare idag, vilket är ju bra. Tisdag, vilket innebär att jag är ledig. Kan inte beskriva hur skönt det är.
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning, ska möta Miranda inne i stan runt 1. Vi ska gå på bio.
Vilken film vi ska se väntar jag nog med att avslöja. Lite pinsamt. Ni får ha en asbra tisdag så hörs vi later!

Drömde en jävligt fin dröm. Daniel var med i den. Tror inte att jag behöver förklara mer ingående vad den handlade om.
Ta mig tillbaka till Cirkus 24 mars, snälla ♥

Det värsta av allt är att istället så fäller jag tår



Dyster kväll. Borde sova snart. Godnatt på er fina människor där ute som läser det här ♥

Livet är fult du är fager

Av ren impuls ryckte jag åt mig en kopia av Nöjesguiden när jag var i centrum på lunchen.
När jag sedan bläddrade i den hittade jag något fint.
Jag tror nog att jag har någon slags undermedveten Daniel-radar i hjärnan.





I samma tidning, fast på en annan sida fann jag dessutom en liten notis.
"... ett vittne såg Oskar Linnros, med hörlurar, promenera vid Slussen. Enligt samma vittne, som vi medger är högst opålitlig, lät det som att Linnros lyssnade på sina egna låtar..."

Aldrig nöjd

Åh det finns så mycket jag vill. Facebook gillar att påminna mig om det.

Någon som kan erbjuda pengar, skjuts och sällskap? Slå mig en signal!

Tillsammans är vi utanför bland molnen





Jag antar att det är dags för en liten tjusig uppdatering. Gårkvällen var kul. Det är galet vad något kan se så mycket
större ut på TV än vad det egentligen är. Då menar jag inte bara Gry, utan studion också. Ni andra BB-nördar vet att Roza åkte ut, visste inte riktigt om jag var glad eller inte. Samtidigt som hon var jävligt jobbig med sin irriterande röst, så var hon ändå rätt så underhållande. Fast det var kul att få se henne och valpen återförenas. Kul är ett återkommande ord ser jag nu. Man kunde chatta med Roza idag på Big Brothers hemsida. Hon svarade inte på mina frågor. Förstår inte alls varför, de var genialiska. En aning irrelevanta kanske, men det stod faktiskt inget om att man inte fick fråga vad man ville. För övrigt har skoldagen varit väldigt slapp, som vanligt. Nu ska jag fortsätta lyssna på min fantastiska Spotifylista. Puss och kraaaam

BB Live

Nu drar jag och syrran iväg till Big Brother Live! Var säker på att jag redan berättat detta, men det har jag tydligen inte. Nåväl, nu vet ni. Om ni ser mig får ni vinka till TVn! Jag kommer vara coolingen i lila tröja. Just so you know.

Han vet inte hur Daniel ser ut i inga kläder

Igår visade jag min lillebror min fina skrivbordsbakgrund på datorn.
Lillebror: Vad heter han?
Jag: Han heter Daniel Adams-Ray.
Lillebror: Aha.
Jag: Visst är han fin?
Lillebror: Jaa... varför... öh har han inga kläder på sig?

Skjut mig i huvudet

Godmorgon. Jag ska städa. Är sjukt trött. Det är söndag. Slut. På. Tråkiga. Meningar.


En tredjedel av den jag var går hem

Tänkte tillägna den här till Elin, men vill inte riskera att hon blir sur/arg/ledsen/olycklig/miserabel/deppig så tar tillbaka det!


Men åhhh så fiiiiint! Kände att jag borde lugna mig lite med Daniel, så kollar Oskar på youtube. Han är ju rätt fin han med.

Helt okej förband


Vi faller så fort vi reser oss upp


Säg mig att vi har någon överraskning kvar

Nej nu måsta jag plocka upp mitt hjärta och samla ihop mina tankar så jag får lite ordning på bloggandet. Så här kan vi ju inte ha det. Om någon är nyfiken på att läsa om konserten kan ni klicka här och läsa Elins fina inlägg :)
Just nu sitter jag och kollar på någon film som visas på TV, känns fel då solen lyser så fint ute. Men så fort filmen är slut drar jag ut och solar näsan lite! Vad har ni för er denna soliga lördag?

Han står och chillar med ryggen mot hela Cirkus


Är det så här det känns att va lycklig?




Kärlek, så jävla mycket kärlek

Alltså jag tror helt ärligt inte jag kommer kunna skriva om gårdagen. I alla fall inte på ett bra tag. Är fortfarande helt... jag hittar inte ens ord! Är lite rädd också. Rädd för att jag inte ska kunna ge kvällen de ord den förtjänar. Aldrig, aldrig någonsin har det varit så svårt för mig att skriva, jag tror inte att någon förstår. Det är med extremt blandade känslor jag skriver detta, den 24 mars 2011 var den bästa dagen i hela mitt liv. Om jag skulle dö nu, så skulle jag dö lycklig.

Jag är fortfarande bland molnen


Smaka på gatan

Har fortfarande inga ord. Eller ord har jag, så att det räcker och blir över. Men kan inte forma dem till meningar. Inte just nu.
Här är en liten video från när vi stod och väntade på att bli insläppta.


Speechless


Kom precis hem. Ska gå och lägga mig. Har inga ord just nu. Uppdatering kommer imorgon. Godnatt.
En sak har jag att säga dock. Daniel Adams-Ray är världens vackraste människa.

BDB

Eftersom jag inte kan ladda upp bilder här från mobilen, kan ni gå in här och hålla er uppdaterade!

Dagen D


15 minuters perfektion

Om en kvart är det den 24.
Borde kanske försöka sova lite.


Åhhhhh orkaaar inteeee.

Inga kläder på hjärnan

De här ynka 26 sekunder har etsat sig fast i min hjärna. Kan inte sluta nynna på den. Detta är dåligt av två anledningar.
1: Jag vill ju höra hela albumet typ nu. Eller åtminstone hela låten.
2: Jag vill ju gå runt och nynna på Daniel! Inte för att jag inte har gjort det idag, men ändå.


Bara för att han är så jävla snygg


Note to self: Glöm inte biljetterna!

Har graf just nu. Håller på med min jättefina tidning. Får inte glömma biljetterna imorgon, därav den fina texten på min hand. Jobbigt det skulle vara, om jag glömde dem alltså. Inte för att jag kommer göra det. Hoppas jag.


Tidig men ack så fin morgon

Klockan är strax över halv åtta och jag är helt ensam i skolan. Älskar att börja åtta. Imorgon ska jag se Daniel.
Fick skjuts av pappa till skolan, tror ni inte att NRJ spelade Lilla Lady eller? Jag fick höra hela. Så nu är min dag gjord.
Imorgon ska jag se Daniel. Daniel, Daniel, Daniel. Daniel.
Daniel.


På Söder?

Jag kände att min vän Eveluna behövde öva lite inför torsdag. Förbereda sig liksom. Därför bestämde jag mig för att göra ett litet Danieltest åt henne. Litet är nog fel ord. Got a little carried away. Eller rätt så mycket. Högskoleprovet kan slänga sig i väggen! Kan för övrigt berätta att hon fick godkänt, men det knappt. Så ett omprov är nödvändigt.
So she better be studying right now!


Om någon skulle vara intresserad av att göra testet är det bara att mejla!

Hon andas ut och blundar, undrar om han vet


Hey yo! Idag har varit en bra och dålig dag. Dålig för att jag sprungit runt i hela jävla Stockholm och letat efter en sån här utan någon lycka. Bra för att den här låg och väntade på mig här hemma och för att min fina Evelina följde med mig. Nu har hon tyvärr åkt iväg till sin pojk, men vi hann med en hel del skratt och prat, mest om torsdagen. Jag kan inte greppa att det bara är två dagar kvar, inte ens det. Fyfan vad jag längtar, vet att jag är lite tjatig, men det får ni tåla. OM TVÅ DAGAR ÄR JAG LYCKLIG. Nej nu tycker jag det räcker med text. Tycker också att jag borde bli lite sponsrad av Daniel, så mycket reklam som jag gör för honom. ♥ Han kan betala svart, eller vitt, spelar ingen roll alls. Jag är öppen för förslag!

Vad är ett brott egentligen?

Goddag bloggen. Tänkte skriva ett litet inlägg på mobilen, så det gör jag nu. Har precis skrivit klart samhällsprovet, om kriminalitet. Typ 1000 miljoner frågor och mitt huvud var redan dött ner jag klev in i klassrummet. Men det gick väl bra, antar jag. Hoppas jag. Inte för att det var speciellt svårt, så jävla mycket att skriva bara. Aja nu är det över i alla fall. Väntar på att min friend ska bli klar så vi kan rulla in mot stan. Sen ska jag hooka upp med Eveluna, och tagga inför torsdag. AH BARA 2 DAGAR KVAR! Jag dör <3

Nicky Sthlm chattar alltid nykter

Idag kunde man chatta med Nicky på BBs hemsida. Jag och min klasskamrat Miranda, jag menar Egon, hade väldigt roligt.


Kan den här dagen bli bättre eller

Inte nog med att pappa har fixat internet i lägenheten nu, kolla vad han fick med posten!

Jag tror inte han har något emot att jag bläddrar lite i den...


UPDATE: Nu är jag officiellt död. HUR KAN EN MÄNNISKA VARA SÅ JÄVLA VACKER???

Till er som missade, eller som vill se igen ♥


Ser ut som Catwoman

Tjeena! Åh måste bara berätta hur glad jag är över att jag kom upp imorse. Ställde klockan på 07:00, vaknade men somnade om. 20 över vaknade jag och flög upp ur sängen. Alltså det var helt klart värt att gå upp en timme tidigare.
Daniel var så söt och fin, som alltid.
Åh fan vad jag längtar. Inte lång tid kvar nu! Skolan rullade väl på som vanligt,
hade idrott. Lite pinsamt att vi bara körde badminton och att jag var helt slut efteråt. Vältränad much. Nej men snart så,
jag kommer va så fit! Ska börja på Friskis&Svettis, köra lite kenyansk folkdans. Jambo jambo rafiti. I ett leopardmönstrat kroppsfodral från Lidl och en lila scarf. Vänta ni bara. Jag ska allt visa er.



Nu ska jag drömma en vacker dröm

Kanske borde gå och lägga mig snart. Huvudet dunkar lite smått och mina ögonlock är tunga. Men ska bara göra några saker först. Jag ska bara. Känner mig som Alfons Åberg. Tillbaks till skolhelvetet imorgon då da. Nä nu överdrev jag. Dramaqueen som jag är. Måste komma ihåg att ställa alarmet, gör det nu på direkten vänta lite... så där! Daniel ska ju gästa Vakna imorgon någon gång runt halv åtta. Måste ses. Annars kommer jag hata mig själv hela dan. Men godnatt på er. Sov gott ♥

Excusez-moi


Olydiga chips som inte hoppar in i munnen

Tappade "lite" chips på golvet i vardagsrummet igår så fick order om att städa.

Syrran: Har du dammsugit upp chipsen?
Jag: Eh... ser det ut som det?
Syrran: Jaa lite, chipsen är ju borta...
Jag: Så det ser ut som om jag har dammsugit?
Syrran: Jag vet inte, det gör det väl.
Jag: Aa men vad bra, då har jag det!

Mamma jag lovar att jag har dammsugit!

På söndagar är det okej att vara ful


Till alla ladies där ute aka me

Fyfan alltså. Sitter ute i solen med en massa papper och datorn i knät. Fick en kommentar av Elon: MADDE MADDE MADDE LILLA LADY PÅ THE VOICE NUNUNUNU! Jag flög upp, slängde (läs la försiktigt men ändå bestämt) ner datorn, slängde papprena och kutade in i bara strumplästen. In i köket, på med radion, byta kanal, skruva upp volymen. Hörde bara sisådär 30 sekunder, men det var så värt det ♥ Fast nu är mina strumpor blöta och fötterna fulla av stickor. Men jag är glad!

Hjärtat sitter utanpå


Goooooodmorgon! Här får ni ett hjärta, eller ni som är snygga får ett hjärta. Ni som är fula: I'm sorry, better luck next time!
Idag tänkte jag försöka mig på att plugga lite, det var ju ett tag sen. Går man en slackerlinje så gör man. Och så måste jag städa. Men först ska jag käka frukost och gå ut i solen, DETÄRSOLUTE! Så skönt. Kan man våga hoppas på vår snart?

Någon som längtar efter torsdag?


Jag vet att det bara är fantasier


Ut i värmen











Dagens första

Nejmen ojdå. Kollade på klockan och såg att den var mer än vad jag hade trott. Efter 4 och det här är dagens första inlägg. Fast det gör nog inte så mycket, förresten så har det varit så fint väder idag att det skulle vara en synd att stanna inne. Så idag har jag varit ute och njutit av den varma solen. Att det snöade igår är svårt att tro. Ska ta och föra över lite bilder från idag till datorn, så någon form utav bildbomb kan ni förvänta er om en stund. Det var allt jag hade att säga just nu. Peace.

Ack, Sundbyberg

Känner mig lite dum. Dum som i osmart. Kom på, typ alldeles nyss, att min mormor bor i Sundbyberg. Aha okej no biggie tänker ni, men det är det ju! ACK SUNDBYBEEEEEERG! Måste hälsa på henne snart, så kan jag gå där och sjunga. PERFA JU!

För övrigt undrar jag om någon vet vad för slags dricka BB-folket fick? Typ nitroglycerin eller nåt. Höga hela jävla bunten.


Svartskalle stoltast i staden



Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner


Bestämde mig för att platta håret. Det tog en bra stund. Förstår verkligen inte hur man kan orka göra det varje morgon. För visst finns det dom som gör det? Eller har jag bara hittat på det? Nåväl.
Sitter och lyssnar på fin musik, som alltid. Ifall ni undra vad jag har för mig. Om så vore fallet så vet ni nu. Vad jag gör. Varför måste jag göra allt så komplicerat??? Nu ska jag ner och äta god mat, hejpåre!

Ge mig sommar



Nygift


Skulle se om jag kunde ändra mitt efternamn på Facebook. Det kunde jag.

Dröm

Finns det något bättre sätt att börja en fredag på än med en fin dröm? Kommer inte riktigt ihåg vad drömmen handlade om, men jag kommer ihåg att Daniel var med. Fin dröm alltså. Är hemma från skolan idag och vilar. Har ännu inte bestämt mig för vilket humör jag är på. Det är ju fredag, så det lutar nog mer åt det glada hållet. Hur mår ni fina människor idag?

Det kommer dagar då det kommer kännas svårt

Idag har varit en riktig skitdag. Jag har mått skit. Jag har skakat. Jag har haft svårt att andas. Jag har gråtit. Jag har haft panik. Men nu har det lugnat ner sig. De senaste timmarna har jag försökt lugna ner mig. Försökt att vara lite positiv. För även om idag har varit en skitdag, så är den inte bara skit. För idag är det exakt en vecka kvar. En ynka vecka tills jag får se min Gud igen. Bara tanken av det får mig att le. Om en vecka, vid den här tiden, kommer jag stå där förväntansfull. Så glad att jag nästan spricker. Otålig, nervös och helt jävla cplycklig. Då jäklar. Som jag längtar. Det går inte att beskriva med ord.


Köttet är svagt

Jävla pisshelvetesdag.

Hjärtat, huvet, fingrarna, kroppen
Som var böjd konvext mot taket
Andetagen, mina slöa nävar som har knutits
Huvet viskar "idioter, idioter, idioter"

1 vecka kvar!!!!!!!!!!


Den orakade sanningen

Förlåt Fröken Ankarstav, men jag håller inte med dig. Tycker helt klart att Herr Linnros borde köra på grövre ansiktsbehåring.



Håll med om att han ser ut som en jätteliten gubbe på sista bilden! Fast en bra gubbe då, typ som en gubbe i en låda.

Blod, latte och skratt

Tjo bloggen. Hade faktiskt tänkt blogga tidigare, men blogg.se hade problem nu igen. Sjukt värd skoldag jag haft, ni anar inte! Vi skulle vara där 11. Kvart över fick man fylla i en enkät som tog 10 minuter. Sen fick man sitta i ytterliggare 10 minuter och lyssna på hur mentorn berättade hur duktig man var i skolan. Utvecklingssamtal tror jag det kallas. Låter lite väl kaxigt kanske, men sant. Sen fick man gå hem. Kände att jag lika gärna kunnat stanna hemma och sova, hade nog fått ut mer av det. Men dagen var inte helt värdelös, tvärtom! En stund innan 2 mötte jag upp Sara i centrum. Vi lekte bloggare med en varsin latte. Mycket prat blev det, var riktigt längesen sist. Vi får se till så att nästa gång inte blir alltför långt bort. ♥


Bildbevis. Gosh I'm so bloggish.

Hur många lingon finns det i världen?

Asgullig film, verkligen! Riktigt söt, härlig och fin. Inte världens roligaste kanske, men definitivt underhållande. Sjukt härliga skådespelare, så söta! Sverrir var snygg, som vanligt. Replikerna var inte alltid de bästa, men det gjorde inte så mycket. Filmens berättelse vägde upp det. Hade inte förväntat mig det, men vid ett tillfälle var det svårt att hålla tårarna tillbaka. Sen att filmen är baserad på Glada Hudik-teatern gör den ännu mera sevärd. OCH. Från och med du spelades x antal gånger, det var även låten de framförde. Usch vad jag fnittrade som en liten skolflicka när jag såg namnet OSKAR LINNROS i eftertexterna. Kan tillägga att jag såg mig själv, två gånger. Bara några sekunder, men ändå. Jag är nästa Brad Pitt. Fast kvinnlig då. Såklart. Men ja. Rekommenderar verkligen Hur många lingon finns det i världen, SE DEN!


Just nu sitter jag och kollar på BB. Surprise surprise. Fan vad jag har blivit beroende. Gurkan FTW!

Somliga ljus brinner aldrig ut

Ska alldeles strax rulla mot Sickla där jag ska möta upp min amiga. Vi ska se på förhandsvisningen av filmen Hur många lingon finns det i världen. Förväntningarna är så där lagom höga, tror att den kan vara underhållande. Min klass var ju statister i någon scen, kul, men jag håller tummarna för att jag inte ska synas. Nejmen hoppas på skratt, och sen så är det ju aldrig fel med lite Sverrir Gudnason. Någon annan som har planer på att se denna? :)


En dagens



Habari ya asubuhi!

Tisdag idag och jag är ledig. Har varit uppe sen 9 och gjort inte så mycket alls. Ätit frukost och kollat mina youtube subscriptions. That's about it. Ska alldeles snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning samtidigt som jag väntar på att fina vän Eveluna ska höra av sig. Ikväll händer det grejer! Eller jaa, typ. Vad får ni veta snart. OH WHAT A CLIFFHANGER!

Note to self: Allt handlar inte om Daniel


Trodde de menade låten Gryningspyromanen. Men det gjorde de inte, tydligen.

Vem vare??

Vad är det för sjuk människa som gör så här? Stackars ostbågar.
Inte nog med att de blir slängda på gatan, de blir trampade på dessutom!
(Fick jag kängor mot magen tills jag smakade gatan.
Vi blir trampade på men vi fortsätter gå
, fast inte ostbågarna, de slutade gå.)


Nu när jag tittar på bilden inser jag att det ser lite ut som om någon har spytt. Men så var inte fallet, tro mig.
De stackars ostbågarna var krossade.
R.I.P.

Calleth you, cometh I



Nu jävlar i min lilla låda ska det bli ordning på bloggen! Så ni kan sluta gråta nu. För jag är, jag är, älskling jag är hemma nu. Kul att ordet "nu" finns med i de tre meningar jag skrivit så här långt. Skulle vara himla tråkigt att bryta mönstret, så det tänker jag inte göra nu. Om någon nu skulle undra hur jag haft det idag så kan jag berätta att denna måndag har varit lite smått förvirrande. Eller, jag har varit förvirrad (är det nu också). Inte för att förvirrad är ett negativt ord, inte alls just nu. Ska sluta flumma nu och ta tag i kommentarna och läsa ikapp mina favvobloggar istället. Vad gör ni just nu?

Uppgift till mina hardcoreläsare: Räkna hur många gånger ordet "nu" har använts i inlägget.

Tråkig text och en vante

Tjabba tjena hallå bloggen. Vet att min uppdatering är typ sämst just nu. Tråkig, ointressant, fattig, bristfällig, oregelbunden, sorglig och så vidare. Men känner mig inte på topp för tillfället. Sen att tillgången till internet är begränsad är ännu en bortförklaring. Jag lovar att det kommer bli bättre i nästa vecka!
Försöker svara på kommentarer så gott det går, vilket är en aningen långsammare än vanligt. Just so you know.

Idag har jag varit ute och fotat i det härliga vädret. Fick inga fina bilder dock, för min äckliga lilla digitalkamera suger aprumpa. Sen så har jag kikat lite på min fältstudie i språksociologi och på projketbriefen för magasinet. Tro mig, det låter mer komplicerat än vad det är. Ville låta lite cool och använda svåra ord. Egentligen så har jag bara läst på ett papper och klistrat in lite bilder och skrivit lite text på min tidning i InDesign. Jag måste verkligen sluta använda ordet ”lite”! Lite, lite, lite, lite.

För att det här inlägget inte bara ska bli en massa tråkig text och helt bildlöst, så lägger jag upp en bild på min vante. So random.

Galen



Boom-chicka-boom-chicka-boom-boom-boom




Nu är jag hemma igen. Genrepet var väl helt okej. Så okej det kunde bli med tanke på det fattiga utbudet av bra musik.
När den där jäkla Saade sjöng ställde sig alla upp. ”Alla” i detta fall var flickor från åldern 10 och neråt. Och några 40plusare. Skulle kunna fortsätta i all evighet med denna diss, men är alldeles för trött och inte alls på humör. Ska nog gå och sova snart, så slut är jag. Så säger godnatt nu. Godnatt.

Cool och nonchalant rubrik

Alldeles strax jag ta mina graffiti naglar och rulla mot Globen. Ska tydligen på mellogenrepet. Melodifestivalen för er som inte är så insatta. Finalen är ju imorgon, men ikväll är det något slags genrep och eh ja. Anyways. Som sagt. Fan vad utdraget detta blev nu da! Det jag ville skriva var att jag ska gå nu. Hejdå. Byebye. Ni vet. Har med mig min lilla sopiga rosa digitalkamera. Vi hörs senare ikväll. Medans jag är borta så kan ni gärna få berätta i kommentarsfältet vad ni har för er denna fredag, så jag har något att läsa när jag kommer hem. Puss på er!

Meningen var att jag skulle se cool och nonchalant ut, men ser mer ut som om jag lider av magont. Nåväl, det får väl duga.

Vem är snyggast?


Det är frågan.

Friday, I'm a löv

HURRA DET ÄR FREDAG! Så jäkla skönt. Åhhh vad glad jag är idag! Mest bara för att det är fredag. Har min sista lektion om en halvtimme, matte, sen slutar jag! Jag kan inte ens beskriva hur skönt det känns att veckan är slut.
Så häääääääääääääääääääääääääääääär skönt och lite till! Har egentligen inget mer att skriva än att det är skönt med fredag. Hade estetisk verksamhet (bild på svenska) på morgonen. Satt mest och ritade streck. Väldigt kul det! Fast det inte var det jag skulle göra. Tror jag i alla fall. DET ÄR FREDAG! Ifall ni inte fattat det ännu, det är fredag idag.
Hoppas ni har en awesome fredag fylld av awesomeness! Puss och kraaam ♥

Nynnar samma sång



Bara jag som riktigt längtar efter hennes nya skiva?

Även fast det regnar här i Stockholm idag

Kom precis innanför dörren.
Det regnar och blåser ute. Jättemycket.
Jag och syrran ska ha tacofest. Jättegott.
Vad gör ni ikväll?


Trött och nervös tjej var det här

Tjena. Sitter i skolan just nu, har egentligen redan slutat men ska på hälsosamtal hos skolsyster(heter det så?) klockan 3. Och som vanligt sitter jag och stressar upp mig för ingenting. Skoldagen i övrigt har varit väldigt seg, trött som tusan har jag var varit hela dan. Är fortfarande trött. Nu är jag dessutom nervös också. Inte roligt. Sen ska jag in till stan och hämta biobiljetter, och sen åker jag nog hem. Fan vad deprimerande inlägg jag skrev nuförtiden! Bäst jag slutar skriva nu innan det blir ännu värre. Skriver alltid ha en bra dag, så ska inte göra det. Skit på er! Jag menar detta såklart på ett kärleksfullt sätt.

Ett Livsverk


Du tror du vet


FET LÄNK

Not so popular

Jävla Saade. Jag har inte ens lyssnat på hans låt! Har hört typ första halvan en gång! Men ändå så har jag gått runt och sjungit på den där äckliga refrängen hela dan. Inte för att det är världens mest komplicerade text eller så, tvärtom. Helt jävla idiotisk. Varje gång jag kommit på mig själv med att yttra ordet ”Popular” har jag inte velat något hellre än att dunka huvudet i väggen. Så mycket ogillar jag låten.
Jävla Saaaaade eller vad han nu heter. Som en liten karl en gång sa: ”Vem, vem e det?”
Sådärja! Var bara tvungen att få utlopp för min frustration. Ni förstår säkert.

Minns varenda scen ifrån vår film

Nu kom syrran hem så vi ska kolla på någon film och äta lite godis. För visst är det lördag idag?
Nu måste vi bara komma överens om en film, sen är we good to go!
Vad har ni för er?

För jag får alltid löv som marken får sent på hösten



Hej bloggen. Förlåt om du känner dig lite tråkig just nu, det är absolut inte med flit. Kom precis hem från skolan, svenskan var inställd så fick sluta tidigare. Vilket inte var mer än rätt, då jag var tvungen att gå upp klockan 6 imorse. Ryser bara jag tänker på det. Men imorgon börjar jag tio, grovt skönt. Finns inte så mycket att berätta om skoldagen, lika slapp som vanligt. Kan inte påstå att jag känner mig något klokare. Tänkte skriva något i stil med att jag inte kan bli klokare, men kör på ödmjukhet idag istället. Och med det sagt tycker jag vi avslutar det här inlägget. Hoppas ni har en myyyyyyysig onsdag!♥

Let me help you find a way to make sweet music again

Under min Salem-period (svenska ordet period, inte det engelska) var denna en av mina absoluta favoritlåtar.
Av en händelse så snubblade jag över videon för någon dag sedan. Glad och smått nostalgisk kollade jag på den.
När jag satt och diggade som mest såg jag något som fick mig att skrika till av lycka. Få se om någon kan hitta vad!
Ledtråd: Det gäller att vara lite sno(o)kig av sig för att kunna hitta...

Jag är tillbaks, nu igen



OH YES! I'M BAAAAACK! Älskling, jag är hemma nu...
Fyfan alltså. Det är sjukt vad jag är beroende av internet. De senaste timmarna har varit ett rent helvete. Det sorgliga är att jag inte ens överdriver. Men nu ska vi inte älta det som varit. Var som sagt ledig idag, vilket var extremt skönt. Trots detta så gick jag ändå upp halv 8, för att kolla så att min syrra hittade till skolan härifrån. Är jag världens snällaste syster eller vad? Sen så hann jag med att duscha, dammsuga och packa upp lite kläder innan jag åkte in till T-centralen och mötte upp farmor. Vi plockade därefter upp syrran i skolan och åkte hem till pappas kusin och hälsade på hennes lilla bebis. Jääättesöt. Nu sitter jag och syrran och kollar på Family Guy ensamma i lägenheten. Eller nej förresten, vi är inte alls ensamma.
Värsta biffiga killen är här. Ifall någon psykopat skulle läsa min blogg.

Världen är elak

Försöker mig på ett inlägg från mobilen. Inget internet och jag har lite panikångest. Fortfarande ont i huvudet dessutom, misstänker att migrän är på g. Jävla måndag. Inget funkar idag! Kommer gråta mig själv till sömns. Vadå dramaqueen, inte alls. Är ledig imorgon, i alla fall något som inte suger aprumpa. Nu ska jag lägga mig under täcket och hata hela världen. Hejdå.

Sträcker upp mina händer

Idag på idrotten var det någon radio-fucking-station på i bakgrunden.
Musiken hördes rätt så högt, då det bara var jag, fyra tjejer till och läraren inne i den enorma hallen.

Först spelades den här och jag blev jätteglad.
Sen spelades den här och jag tänkte på Big Brother.
Tänkte ni ville veta, så nu vet ni!



Sitter och väntar på att pappa ska plocka upp mig och ena syrran så att vi kan åka till Ica Maxi och handla. Åh joy.
Sen bär det av till vårt nya hem. Haha så fint det där lät. Tydligen så har vi inget internet i lägenheten än (WTF LIKSOM). Jag kommer dö. Nej men ska se om det inte kan ordnas på något sätt. Annars dör jag.

Ingen bryr sig om lilla jag

Sitter i skolan och har asont i huvudet. Sov alldeles för lite inatt. Inte så smart. Men var ändå med på idrotten, jag och fyra andra personer. Så engagerad klass jag går i. Nu börjar jag bli lite illamående också. Trevligt. Har bara en lektion till, engelska och sen ska jag rulla hem med bussen. Kul dag. Hoppas ni har en bättre måndag än vad jag har. ♥

TEVÄÄ

Nu blir det Solsidan och sedan Big Brother.
Kass dag för övrigt. Helt värdelös. Imorgon är det måndag och skola.
Ingen ångest än så länge. Har jag tur kanske den aldrig infinner sig.

Hoppas ni får ett fint avslut på helgen! ♥

Adams-Ray freestylar soft som en soffa

1:04 - stod precis bakom tjejen han skaka hand med. Ack så nära men ändå så långt borta.

Fan vad jag längtar till den 24. Då jävlar!


Har inget kul

Tjo bloggen. Var uppe lite för länge igår, eller tidigt beroende på hur man väljer att se det. Så just nu känner jag att jag inte har sovit klart, men kan inte sova mer heller. Jobbigt läge. Inatt(igår, imorse) nådde jag den punkt där man slutar vara trött helt och blir aspigg istället. Aspigg, men sjukt uttråkad. Varför är det ingen som bloggar på natten? Satt och kollade säkert 100 bloggar, men ingen av dem hade uppdaterat sen typ 23.00. Okej att man kanske har något bättre för sig, eller rent utav sover, men tänk på oss stackare som vill ha något att läsa mitt i natten. Tänk på oss! Så om ni har några tips på bra nattbloggar (en ny nisch perhaps?) så tell me!

Nu ska jag väl plugga eller något. Fy så roligt. Buhu jag hatar söndagar.

Det här är galenskap

Vart jag än tittar så ser jag Daniel. Det börjar nästan bli läskigt. Bara nästan.
Klickade mig nyss in på facebook. Där upptäckte jag tre saker.
1: Tydligen är jag kompis med Robin Bengtsson som var med i Idol för ett tag sen.
2: Tydligen är han och ser Daniel just nu.
3: Tydligen, och uppenbarligen, är jag extremt avundsjuk.


Jag kallas Big men är ganska kort

Daniel är kung, som vanligt. Markoolio är rätt cool han också.


2:28 - SEXY SEXY SEXY!

Choklad gör mig glad

Jag vill helst inte ens kommentera kvällens Melodifestival. Det mesta var bara blah. Just nu sitter jag i min sköna säng, lyssnar på Veronica Maggio (förlåt Elon!) och surfar runt på webben. Jag vet att det där sista lät otroligt coolt. Men det är sån jag är, det borde ni veta vid det här laget. Den coolast katten i det långa landet falukorv raawr! Ska alldeles strax börja kalasa på min colaburk och min goa choklad som mamma hade med sig hem! Fick även ett gulligt ljus som står i mitt fönster och lyser hemtrevligt. Om någon vill veta så är SCHWAMMKOPF-chokladen ifrån Lidl, för bara 9.90! Kvalitetschoklad for sure.



Ett sådant fint sammanträffande

Idag gillade jag min facebook extra mycket.


Vi ser varandra genom reflektionen i ett fönster



Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Solen försvann alldeles för fort. Samma sak gällde mitt humör. Orkade inte lämna rummet. De senaste timmarna har jag inte gjort mycket alls. Kommer förmodligen inte göra så mycket mer heller. Känner mig inte nedstämd eller så, bara tråkig. Ikväll blir det god mat med familjen och sen blir det att kolla på Melodifestivalen. Vad har ni för er denna lördag?

Som vågar drömma och håller hoppet vid liv


Nu är det måndag snart men jag lever för ikväll

Godmorgon bloggen! När jag vaknade för en stund sen så var jag säker på att det var söndag. Men det är det inte och tur är det. Till skillnad från igår är det riktigt fint väder ute, så ska försöka ta vara på det. Ska också försöka få kontakt med Miranda och se om hon vill hitt på någe. Måste också försöka att inte tänka på att skolan börjar igen på måndag. Blä.

It takes a fool to remain sane


TMB

Den som vill får gärna flyga över mig till England. Inget mig emot.


Festivaltankar

Igår fick jag ett sånt där impulsryck som jag får ibland. "Fan vad kul det skulle vara att gå på festival i sommar" lät det i mitt huvud. Det första jag kom och tänka på var då Peace & Love. Ganska snabbt utvecklades tanken och jag kom på att jag kanske skulle ta och söka jobb som funktionär där. Så det sitter jag och tänker på just nu. Tror det skulle vara jäkligt roligt och lärorikt, och sen kommer ju både Daniel och Oskar vara där! Det enda som gör mig lite tveksam är tanken på att tälta bland tusentals andra människor som kissar på varandra. För det är sånt man gör på festivaler, har jag hört av säkra källor.

Dagen i bilder

Eller jaa, inte hela dagen. Kameran dog.





TAGGATAGGATAGGATAGGA!!!!

SL makes people walk

Så där, nu ska vi alldeles strax ge oss ut i Stockholms kollektivtrafik på äventyr!
Hoppas ni har en fin freeedag!

Här har ni en vacker låt att lyssna på:

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Godmorgon bloggen! Min fina vän ligger fortfarande och sover, så jag passar på att blogga lite. För jag är sån bloggnörd. Undra hur många gånger jag kan få med ordet blogg i det här inlägget. Bloggbloggbloggbloggbloggblogg. Nu räcker det nog.
Igår/inatt kollade vi som tidigare nämnt på Dom kallar oss artister, tyvärr fanns inte Salem avsnitt?! Wtf liksom!
Men vi kollade på Oskars, och efteråt satt vi båda två och suckade lyckligt. Sen kollade vi på I rymden finns inga känslor,
hon hade tydligen inte sett den heller?? Stackars flicka, vad skulle hon vara utan mig. I alla fall, så kan jag ha somnat någon liten stund under filmen, det kan jag erkänna. När filmen var slut så somnade vi. Och nu är jag vaken och Eveluna sover.

Fick ju en födelsedagspresent igår av sötnosen, riktigt fint och gulligt av henne! Sen att den var typ två månader försenad gjorde inget, det är ju tanken som räknas. Fick ett svart Graffiti lack, som jag cravat jag vet inte hur länge! Och så fick jag ett jättegulligt armband med en fin liten jordgubbe på. Hon tyckte att jag behövde ha något somrigt och jag kunde inte annat än att hålla med. Som jag längtar till sommaren nu! Jag ska sluta larva mig och vara så gulligull nu, men blev bara så himla glad. Sen att allting låg i typ världens sötaste ask gjorde bara det hela ännu bättre.


Tusen tack min fina! ♥

Fin kavaljer

Tjabba tjena hallå bloggish! Vad händer jaow? Själv har jag disco med min kära co-daniel-lover-stalker-fan-gris. Her name is Eveluna. Vi har fett mysigt, sitter på golvet, svullar godis och cola, lyssnar på bra musik och tar heta bilder. Fick en jääääättefin, lite smått försenad, födelsedagspresent av finisen. Slänger upp lite bilder lite senare. Kanske.  För nu ska vi ha Dom kallar oss artister-marathon (hon har inte sett ett enda avsnitt, inte ens det med Oskar, så det måste vi fixa!) och sen får vi se vart natten tar oss. Nu låter det säkert som om vi ska ut och göra stan osäker, men så är inte fallet. Vi kommer antagligen fortsätta med det vi gör bäst, att vara helt totally awesome helt enkelt.

Två coola cheyer säger puss och kram, vi syns knappast på stan! ♥


Tre foton från igår





Jag måste stoppa dig


Som i en gammal sång



Hej bloggen, hur står det till idag? Jag är trött. Somnade hyfsat tidigt igår, sov till tio, så tycker att jag borde vara någorlunda utvilad. Men nej. Har fortfarande problem med att hålla ögonlocken uppe. Men ska inte sova mer, det har jag bestämt, så tyvärr ögonen ingen mer vila för er. Ska nog gå upp och äta lite frukost, sen ska jag... blä. Det finns mycket jag borde göra, men orkar inte. Känner för att plugga lite, så att jag har det gjort liksom. Problemet är bara att jag inte riktigt har något att plugga. Jag skulle kunna försöka fortsätta på min tidning, började lite smått igår men gav snabbt upp.
Får inte ihop det och allt ser bara blä och fult ut. Jag skulle kunna städa lite på rummet, ja det kan jag göra.
Ikväll får jag finbesök, så städa är nog en bra idé. Min söta vän Evelina kommer hit och vi ska ha mysig tjejkväll. Det var sjukt längesen vi sågs, så det ska bli riktigt kul.

Nej nu ska jag resa på mig och lämna min sköna säng,
Puss och kraaaaam

ÅH DANIELS REKLAM PÅ SPOTIFY BÖRJADE PRECIS SPELAS ♥ NU BLEV JAG GLAD!

30 - Någon du aldrig kommer släppa taget om

Det här var ju lite pinsamt. Nu är det så här att jag faktiskt inte håller i någon precis just nu. Vad fail av mig.
Men här är en fin bild på Snook.

Himla bra sätt att bryta den awkwarda (det är ett ord!) stämningen på, eller vad tycker ni?

Sista bilden btw! Woho jag klarade utmaningen utan några som helst problem!
Typ
inga problem i alla fall. Äsch, det man inte vet lider man inte av.

Skitjobbigt

Det här toapappret finns just nu i vårat badrum. Känns inte okej. Det är inte ens roligt! Bara messed up och helt jävla sjukt.


Systra mi

Eftersom jag inte ville sitta inne hela dan så tvingade jag min syrra till att agera modell.
Stylade (så professionellt det låter) henne lite snabbt och sen drog vi ut i solen.
Här kommer två bilder, som egentligen är en och samma.
Kunde inte bestämma mig för om den skulle vara svartvit eller inte.
Så frågar er, vilken är finast?



Inte mitt fel att blommorna i mitt rum hatar livet

Igår kom min mamma in i mitt rum, lite smått exalterad.

Mamma: Madde, vet du! Jag har fixat den perfekta blomman åt dig!
Jag: Jaha? (Inte alls speciellt intresserad)
Mamma: Jaa, den här behöver du aldrig vattna och den håller hela livet!
Jag: Är det en plastblomma?
Mamma: Jaa, en orkidé! Titta vad fin den är!
Jag: Fin... men måste jag damma den eller?



Woho nu funkar det!

Snacka om abstinensbesvär! Som ni kanske märkt så hade blogg.se lite problem tidigare. Fick typ panik, satt och uppdaterade startsidan varannan minut och grät lite smått. Ni vet hur det är. Nu kunde jag åtminstone logga in, men kan fortfarande inte kommentera! Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att städa rummet lite. Tänkte städa lite till, och sen ska jag nog gå ut i det fina soliga vädret! Riktigt härligt lyser det utanför mitt fönster. Vågar vi hoppas på vår snart?

And we could have named her Anna


29 - Den nyaste bilden på dig själv


Min syrra tyckte att jag behövde hålla i något bio-aktigt. Så fick låna hennes popcorn. Jag som inte ens tycker om popcorn.

Satan i Gatan, förbokat och klart!


Grisen är min!

Älskling jag är hemma nu! Nu jäklar ska ni få höra, filmen var faktiskt grymt (nöff nöff) rolig! Hade inga som helst förväntningar, som sjönk ännu mer när jag såg att 90% av publiken var under 10 år. Men den var faktiskt rätt bra. Inte världens bästa film kanske, men riktigt gullig och underhållande. Pappa Roger är bara för klockren, så jälva awkward och härlig! Det som jag inte gillade var att Pyret (grisen) var datoranimerad vid vissa tillfällen. Såg helt stört ut. Men annars var det en riktigt mysig film! Om du gillade julkalendern så borde du se denna. Bättre än vad jag hade trott, vilket gillas starkt!



I nya jeans men jag har samma trasor

Förresten så har jag jeans på mig. Första gången på sjukt länge. Tänkte ni ville veta. Här kommer en sönderredigerad bild.


Snart lättar molnen som du målat på himlen min

Morning people! Sovit gott? Själv har jag sovit som en jävla sten. Vaknade vid 11, men gick inte upp förrän en timme senare. Ska alldeles snart iväg på bio, måste bara klä på mig lite och sånt. Fast det där var ljug, har redan kläder på mig. Men sminka måste jag göra. Sen rullar jag!
Ska ta och utnyttja biobiljetterna jag vann, till filmen Hotell Gyllene Knorren. Gillade julkalendern, så har rätt så höga förväntningar! Fan alltså, det här drar ner min sociala status så jäkla mycket. Jag lovar att jag är cool!
Och så töntig är väl inte filmen, den är snarare söt och gullig? Jag menar, det är en gris med som heter Pyret!
Om det inte är gulligt så vet jag inte vad.

See ya later dudes! Hoppas ni har en mikket bra tisdag! :)

Gör en lista över 10 band/artister du gillar












- Vilken låt är din favorit med nr 6?
Men åh så svårt. Just nu är det nog denna.

- Vilken är din favoritlåt med nr 8?
Jag kommer.

- Finns det någon låt med nr 3 som får dig att gråta?
Njaa inte direkt, det är sällan jag gråter. Men den här är väldigt fin.

- Vilken är din favoritlåt med nr 5?
Detta är stört omöjligt. Det är som att be en mamma välja mellan sina barn. Typ.
Men de som är mest spelade atm är Lejonhjärta, Inga Problem (Remix) och Rasmus Sista Vers.

- Hur många gånger har du sett nr 4 live?
Ingen tyvärr, men vill!

- När hörde du nr 3 för första gången?
Februari 2010. Örnsköldsvik. Melodifestivalens första deltävling. I sin presentation berättade han om hur
hans mamma var tvungen att sitta framför honom på scenen när han gjorde sitt första framträdande.
Så söt att jag inte kunde göra annat än att bli lite kär.

- Hur upptäckte du nr 10?
Såg det här och var fast.

- Hur länge har du lyssnat på nr 1?
Sen i augusti typ. Vad blir det, ett halvår? Jo det blir det, 6 månader.

- Vilken är din favoritlåt med nr 7?
Än så länge har de inte släppt så mycket mer än den här. Men av RMKs äldre låtar är denna alltid lika bra.

- Har du sett nr 9 live?
Nope. Men skulle hemskt gärna vilja.

- Finns det någon låt med nr 2 som får dig att gråta?
Alltså igen med det här gråtandet. Det är ytterst sällan jag gråter, speciellt när det kommer till musik.
Men Vilja Bli är jäääääävligt fin!

- Vilken är din favoritlåt med nr 1?
Men nej! Sluta upp med dessa omöjliga frågor! Detta går inte att svara på. Tyvärr. Helt omöjligt.
Om jag måste välja väljer jag this one. Hehe.

- Hur länge har du lyssnat på nr 2?
Ahhh jag vet inte. Eller jo jag vet visst! Sen 9e maj 2010. Det var även första gången jag såg honom live.
På Berns, han öppnade för Salem. Hade ingen jävla aning om vem han var, men bra var han. Och jäkligt snygg.

- Till slut, vilket nr är bäst?
Oj vilken svår fråga. NUMMER 1 SÅKLART!