You Know I Can't Smile Without You...

..så går en otroligt gullig låt :)
Torsdag idag, en dag närmare fredag :D
Har mått dåligt hela dagen, ont i halsen o hostar o nyser, tyckte att ja nyss var sjuk men tydligen så var de dags igen. Får se hur de blir imorgon.
Imorse hade vi sovmorgon till halv 11, otroligt sköönt. Nåt som inte var lika kul var att...erhm..hur ska ja uttrycka mig för att inte avslöja för mkt? Så här da: på väg till skolan "krockade vi in i it". Haha ingen kmr fatta nånting av de här, de gör ja knappt själv ;)
Bild hade vi oxå idag, e inte mitt bästa ämne kanske meeen..äh vem försöker ja lura? Ja kan helt enkelt inte rita, men de gör inge för ja kan så mkt annat :D Elr inte....(;
Har fått en massa brev från olika gymnasium hela veckan. Ja lovar, de kmr nya varje dag :O Fortfarande har ja ingen aning om hur ja ska göra, o alla e så på hela tiden. Låt mig bara vara, snälla!

Nu sitter ja här, extremt glad, fråga mig inte vrf haha :D :D :D
Juste! Missa inte EMA, Europe Music Awards Liverpool 2008, kl. 21.00 LIVE på MTV. Gissa vilka som e nominerade inte bara till en, utan två kategorier! JONAS BROTHERS :D Så Missa INTE! Det håller säkert på typ hela natten, men det struntar ja i :D

Men aja, hare bäst, o undvik att bli drabbad av  förkylningen, inge kul alls!

puss&kram
MaddeNamn:
Är du ofta här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här: