I've got my sights set on you, And I'm ready to aim

Hoppas ni kan förlåta den dåliga uppdateringen, har inte riktigt orkat skriva. Sen är det inte lika kul längre som det var i början, men det skiftar väl antar jag. Men glöm skrivkrampen, för nu skriver jag igen :) Eftersom jag inte skrivit på nästan en hel vecka så blir det ett ganska långt inlägg, så hoppas ni är lite sugna på läsning ;)
På tal om läsning, min ibland snälla lillasyster lånade den tredje boken av en kompis åt mig. Ni som undrar vilken tredje bok jag talar om är svaret den tredje boken i "Twilight" serien av Stephenie Meyer,Ljudet av ditt hjärta på svenska och eclipse på engelska ;) Cool som jag är läser jag på engelska haha (A)Skolan började i torsdags, inget nytt där. Samma gamla vanliga skola som de senaste fyra åren. Tänk vad fort tiden går, snart börjar gymnasiet och allt vad det för med sig. Samtidigt som jag känner mig ganska nervös så längtar jag. En helt ny start. Man kan börja om från början, vara den man vill vara. Vara sig själv.
Har funderat väldigt mycket på senaste tiden, på det mesta här i livet. Vad jag har och inte har. Vad jag saknar.
Det är flera år sen jag sist såg henne, men ändå så betyder hon lika mycket för mig idag som hon gjorde då, om inte ännu mer. Visst var vi små, eller åtminstone yngre än vi är nu, man hade andra bekymmer, andra tankar och andra drömmar än vad man har idag. Jag mådde ganska dåligt när mina föräldrar skilde sig, men när hon kom in mitt liv så mådde jag bra. Jag kan ärligt säga att jag var lycklig. Jag kanske inte alltid visade på bästa sätt, men hon betydde extremt mycket för mig. Det gör hon fortfarande. Så mycket som hon har hjälpt mig igenom, hon har alltid funnits där. När jag mår dåligt och behöver prata med någon så är det till henne jag vänder mig. För jag vet att hon lyssnar, hon bryr sig. Så många fina minnen jag har med den flickan. Hon är lixom en del av mig. Vet att det kanske låter ganska konstigt, men det är sanningen.
Julia Örnelid, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, det kan ingen nånsin ändra på <3


juliuas.blogg.se & juliua.bilddagboken.se


I fredags var jag på bio med Milla, på Söder. Det blev ganska stressigt, men braiga som vi är så hann vi haha :)
Vi såg Yes man med Jim Carrey, och den var väl okej. Asso den var jue inte dålig eller så, men trodde att den skulle vara roligare. Fast lite kul var den :)
 

Har kollat på otroligt många filmer den senaste veckan :O
Vet inte riktigt hur många jag har sett, men många är det iaf ;)
Här är några som jag kommer ihåg att jag har sett:
Twilight
Zack and Miri Make a Porno
Surfs Up
Angus, Thongs and Perfect Snogging
Camp Rock
Stuart Little
Space Jam
The Last Kiss
Wild Child
College

Här är två grymt bra låt från filmen Angus, Thongs and Perfect Snogging:

Stiff Dylans - Ever Fallen in Love
Stiff Dylans - UltravioletDet var allt jag hade att säga, nu ska jag nog kolla lite på den otroligt sköna tv-serien Greek innan jag kryper ner i sängen ;D
Sov Gott

puss&kram
Madde, som fyller 16 den 16:e

Postat av: Julia

HJÄRTAT MITT! Jag sitter och gråter. Du är så fin och bra och underbar.. och bäst. Jag är glad att jag har dig, fast på ett annat sätt än förut. <333333333333333333333333333333333333333333333

2009-01-11 @ 01:54:19
URL: http://juliuas.blogg.se/


Namn:
Är du ofta här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här: