Jag var bara inte gjord för dessa dar


Då var det söndag igen. Lite deppigt, som alltid. Fast känner mig inte helt hundra denna söndag. Blev lite väl sent inatt/imorse med usel svensk film. Vaknade för drygt två timmar sen, så har inte hunnit med så mycket idag. Kollat bloggar, uppdaterat fbs startsida, ätit mackor och lyssnat på musik. Borde antagligen städa rummet/plugga. Ska göra det, jag lovar. Bara inte just nu. Om en stund. Jag svär. På tal om annat så är det pissväder ute, så är inte superledsen över att jag sov bort större delen av dan. Kanske ska slå på någon film? Det låter som en bra idé. Vad har ni för er denna gråa söndag?

Postat av: Fröken Ankarstav

Se en rolig film så blir du glad i pissvädret :)Sv: Haha ja verkligen! Tänk att vi bott så nära varann utan att veta. What a shame!

Haha ja jo alltså nu menade jag ju i och för sig att jag gjorde slut med min vanliga tråkiga icke-Oskar pojkvän. Så nu ska jag ut å haffa (har halva inne, min syster känner hans syster untz untz)

Åh såklart att Daniel livar upp stämningen för dig! Jag har bara sett Go kväll en gång, när Salem var med :)Haha alltså jag hade dragit ner affischen ändå, som ett statement. In your face läskiga tant!! :) jag ska hämta ut biljetterna i veckan så då ska jag passa på att sno ner en, de måste ju ha nån där hon ska spela?!Warhol daghjälp dagvill. WAGGIO! sådär. Damnyouautocorrect

2011-04-03 @ 17:57:02
URL: http://ankarstav.blogg.se/
Postat av: Felicia

söndagar är för jäääävkal jobbigt tråkiga,. hatarom!!!SV: meeeh, du är ju ingeee rolig... du kan ju allt..PUSS

2011-04-03 @ 18:07:57
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: jag hoppas det :D

Förresten, jag är med i en fototävling så det vore jätte snällt om du vill lägga en röst på nr två här: http://standingcarla.blogg.se/2011/april/fototavling-tio-finalister.html#comment. Tack!

2011-04-03 @ 18:38:37
Postat av: Agnes Fährlin <3

sv. Ja visst är den låten bra! :D

2011-04-03 @ 18:50:35
URL: http://likeyaface.blogg.se/
Postat av: angelica

denna gråa söndag spenderade jag först med match på fotbollsplan sen halvdag med laget. nu återstår plugg.. inte så kul..

allt bra idag? kram

2011-04-03 @ 19:01:49
URL: http://aaangelicaaa.blogg.se/
Postat av: Matilda :)

Svar: Haha men vad söt du är! ;) Haha Bagge kom inte idag men imorgon och på tisdag befinner ju jag mig återigen där så då kanske han kommer ;D We praaay for that!! :D Annars kommer jag ju ändå söka i Stockholm den sjunde maj så då så ;) Tack för all lycka till going! <3 :)

2011-04-03 @ 19:10:10
URL: http://busigatildis.blogg.se/
Postat av: Paulina

Riktigt snygg blogg! Keep it up! :)

2011-04-03 @ 20:31:11
URL: http://melikeuknow.blogg.se/
Postat av: Linn

svar: min första sida på datorn! ÄLSKAR weheartit, kärlek! Kram på dig :)

2011-04-03 @ 21:02:24
URL: http://lafotos.blogg.se/
Postat av: madde

sv: hihi, eller hur! Den är så härlig och bra. Älskar den! absolut!Ha det fint!♥

2011-04-03 @ 22:40:22
URL: http://lifeaccordingtomem.blogg.se/
Postat av: Fröken Ankarstav

Sv: nej den är ju jätte sorglig! Grät konstant till den filmen!Ojoj som vi hade hoppat! Och våra boyfriends hade varit homies de med!

Äsch då det är ingen fara, han va en tönt och nu e jag fri, lite gubben i lådan-förhållande! Ja nu menar jag Oskar, honom ska jag ha! Den stora, hans halvsyster. Men vadå bebis? Hans päron är väl 50+ nått?! OM jag har kontakter! Men jag ser aldrig röken av dom :( tror jag måste ut i svängen mer, speciellt nu när jag är fri haha

Saleeeem! Man får aldrig nog! Sommaren 2010 var en sommar full av Salem! 2011 blir nog full av Maggio :)Då hade jag sagt att jag var från Säpo och att affischer är ett allvarligt hot mot monarkin! Tji fick hon! :)

Vad bra, då ska jag gå av vid Medis och sen gå upp till mosebacke och hämta biljetterna, sno en affisch på vägen!Haha ja lätt! Copyright (c) Anette & Madde. Så varje gång nån annan än vi skriver Waggio så får vi cash, typ som Stim :)

WAGGIO2011-04-03 @ 22:47:20
URL: http://ankarstav.blogg.se/


Namn:
Är du ofta här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här: