Oskar Linnros RecycledVet att det här är typ fett gammalt asså ba shit. Men fick hem min kasse idag och kom i samma stund på att det var ett tag sen jag kollade, så jag kollade. Och nu lägger jag upp det här så ni också kan kolla :) Om ni vill kolla alltså. Ni måste inte om ni absolut inte vill. Och ja, jag gillar att vara några månader efter alla andra. Ibland i alla fall. Jag känner mig speciell då. Speciell är ju bra, right? P.S. Oskar är förjävla snygg här alltså. Nästan omänskligt. Håller ni inte med?

Postat av: Matilda :)

svar: Haha jajamen det är min pojkvän det ;) Ola & jag vettu, forever vi! <3 Min fina skåning! Men vad kul att du ska till Norrköping, vore ju faktiskt nästan nice att åka dit jag med, vart är det han spelar? För visst var det Daniel Adams-Ray? ;) Din sambo om jag inte minns fel , hihi :D! Bra att du är på bättringsvägen, håller tummen så att förkylningen går över så snabbt som möjligt! :)

2011-04-11 @ 21:09:39
URL: http://busigatildis.blogg.se/
Postat av: Elin

Nästan? Han ÄR omänskligt snygg! Han är så jävla bra, att jag måste dö lite nu <3

2011-04-11 @ 22:37:43
URL: http://geniet.blogg.se/
Postat av: Fröken Ankarstav

För jävla snygg verkligen!! Jag tror mitt hjärta blöder, kom Oskar vi sover över!!!!Förresten, du fick kassen snabbt, men inte Oskar på köpet... jag tror han väntar på att jag ska beställa en, jag med min Ica maxi-kasse. Special delivery haha.

2011-04-12 @ 00:00:20
URL: http://ankarstav.blogg.se/
Postat av: Bea

Är ju bara helt enkelt tvungen att kommentera detta inlägg också. Men han är verkligen helt sjuuukt omänskligt snygg alltså, jag döööööööööööööööör!!!! <3

2011-04-12 @ 20:48:45
URL: http://beahansson.blogg.se/
Postat av: maria

åhh minns när de delade ut den där kassen gratis vid kulturhuset! tänkte precis innan att vem fan köper en papperskasse för 30 spänn egentligen? haha. puss på oskar

2011-04-14 @ 20:01:18
URL: http://verklighetsutflykt-ab.blogspot.com


Namn:
Är du ofta här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här: