This ain't swedish, it's "skånska"


Postat av: Jennifer

Blev dock inte så mycket pluggande, så får sätta igång idag haha =(!

2011-04-07 @ 18:54:31
URL: http://jennstasy.blogg.se/
Postat av: Fröken Ankarstav

sv: en tant plus en pojke är lika med sant :) älskar låten UNTZ UNTZså lite så. jag tänkte att det skulle pigga upp dig lite! men du får väl skicka din hubby på chokladuppdrag!?nej mitt huvud är finfint! jag tror hon menar att hon är så kär så att hennes hjärta blöder så hon vill sova över. men den andra personen känner inte riktigt likadant. stackars veronica!Haha ja om alla kommer slåss, så kommer jag dissa oskar sen. jag menar, jag väljer själv vem jag vill jobba med. spelar lite svår i början sisådär ;)nej det tycker inte jag heller. men just nu vill bostadsförmedligen att jag ska flytta till hallonbergen eller rissne. wtf? eller är det ett tecken? :) men det blir kenyansk folkdans hur som helst!!

2011-04-07 @ 19:39:34
URL: http://ankarstav.blogg.se/
Postat av: madde

sv: hihi, okej! Nej vad tråkigt du! Inte alls kul. Krya på dig du! Det är bara bra med mig tack! Förstår mig bara inte på mig mitt tangentbord just nu. Tecknen och allt har bytt plats... jobbigt.

2011-04-07 @ 20:17:15
URL: http://lifeaccordingtomem.blogg.se/
Postat av: Matilda :)

Svar: Hihi aaww gullis ;) Jag har haft en strålande torsdag! Hur har din varit? Hoppas på lika bra som min! :DHaha du läser mina små hemlisar alldeles för bra ;) Piggelin på morgonen är tummen upp! Hehe :D

2011-04-07 @ 21:02:45
URL: http://busigatildis.blogg.se/


Namn:
Är du ofta här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här: