Jag är tillbaks, nu igenOH YES! I'M BAAAAACK! Älskling, jag är hemma nu...
Fyfan alltså. Det är sjukt vad jag är beroende av internet. De senaste timmarna har varit ett rent helvete. Det sorgliga är att jag inte ens överdriver. Men nu ska vi inte älta det som varit. Var som sagt ledig idag, vilket var extremt skönt. Trots detta så gick jag ändå upp halv 8, för att kolla så att min syrra hittade till skolan härifrån. Är jag världens snällaste syster eller vad? Sen så hann jag med att duscha, dammsuga och packa upp lite kläder innan jag åkte in till T-centralen och mötte upp farmor. Vi plockade därefter upp syrran i skolan och åkte hem till pappas kusin och hälsade på hennes lilla bebis. Jääättesöt. Nu sitter jag och syrran och kollar på Family Guy ensamma i lägenheten. Eller nej förresten, vi är inte alls ensamma.
Värsta biffiga killen är här. Ifall någon psykopat skulle läsa min blogg.

Postat av: Elin

WEEEY DU ÄR TILLBAKAAA MADDÄÄH!

Det har varit en lång mörk ensam vinter, oroa dig inteeee.Jag är, jag är, älskling, jag är hemma nuuuu! (8)SV: Visst, jag lovar! ;)

2011-03-08 @ 20:21:11
URL: http://geniet.blogg.se/
Postat av: Anette

HELL YEAH! Guess who's back, back again, guess who's back, back baaack! Livet förlorar liksom sin charm utan internet (å utan Madde)!! :)sv: woho friskissektledaren fick ett B. Låt oss alla insupa hennes glädje på nästa kenyanska folkdans-pass :)Naaaw, så lite så :) Jag älskar det där klippet. Han är så himla söööt!! jag tror jag ska börja spela rädda barnen-dosa haha ;)OM vi har nått stort på gång! Vi kanske kan förkorta "Fröken Ankarstavs Kenyanska folkdans med Leopardmönstrade kroppsfodral" till FAK? FAK med LEO. FAK LEO. HAHAHAH! Förlåt om jag gick över gränsen där... eh.WAGGIO!

2011-03-08 @ 20:21:49
URL: http://ankarstav.blogg.se/
Postat av: PETRA - foto & vardagsblogg

sv: hihi, sitter och lyssnar på den nu (a) :)

taaack :D

2011-03-08 @ 20:24:07
URL: http://disarray.blogg.se/
Postat av: Erika.

sv: jaa visst är de :D

2011-03-08 @ 20:36:47
URL: http://erikafundberg.blogg.se/
Postat av: josefin

sv: okej, allt är bra, trött av en massa plugg bara..! gjort idag? :)

2011-03-08 @ 20:37:33
URL: http://tolftejanuari.blogg.se/
Postat av: emma

Hej! :)

Nu har du chansen att vinna veckans blogg på min blogg! Vinnaren utser jag på fredag, den får en länk på min blogg!

Hoppas du vill vara med

Kram Emma

2011-03-08 @ 20:45:34
URL: http://emmasegerback.blogg.se/
Postat av: angelica

sv: vad bra sötis :)

jodå! det är bara bra :)

2011-03-08 @ 21:05:10
URL: http://aaangelicaaa.blogg.se/
Postat av: Mariam

Heej! sötis

Allt bra? :)

2011-03-08 @ 21:16:58
URL: http://mariamstyle.blogg.se/
Postat av: Elin

JA, ELLER?KOMMENTAR 1:SV: Fan heller. Våra middagar är obeskrivliga <3------(Sorry cheyen, men du är avslöjad!)------SV: Näää, Snook-lövers fo sho! Nu och föralltid :')SV: Jag skaaa! EY SVERIGE!

SV2: Hahahaha, jag dooog! Martin blev jättesur ju. Han kanske tror att "hunken" (han är skitful, förstår inte?) ska ha bättre chans på Sara än han själv ;) Och Görkan.. Ja, han ville väl bara till Thailand. Tillsammans med Tobbe och Jimmy. På kärlekssemester.------Du behöver inte oroa dig! OROA DIG INTEEE, FÖR JAG ÄR, JAG ÄR, ÄLSKLING JAG ÄR HEMMA NU! Men fan, tack vare dig har jag den i huvudet nu :( Fast det är i och för sig rätt najs .. Hela dagen idag har jag gått runt och sjungit "Mamma, jag har vaaaarit för snäll och obstinat, iiingen backup, inget creeew, men vi är här UH-UH, är här UH-UH". Tror mina vänner blev lite trötta efter ett tag, hehe .. :3------Typ :) Eller .. VÄNTA LITE HÄR NU VA, Oskar är också snäll! Jag förstår inte varför alla säger att han är dryg i intervjuer, dryg överhuvudtaget .. Han är ju hur gullig som helst? :o------Näärå, Daniel behöver bara lite uppmuntran liksom! Han har pratat så mycket om dig så jag är rätt säker på att han vill ;) Tar ett snack med Oskarpöjken sen då <3------NEJJo, så kanske det var ja .. Stackars dem :) TAKE OFF YOUR SHIRTS - NOW!------Hehehe .. Vad är sakta men säkert? ._.------(Du kanske inte är dödssjuk trots allt? Jag menar, du kan fortfarande relatera några viktiga saker! We're making progress alltså!) Gööör så, det blir trevligt! :)------KOMMENTAR 2:SV: Idag ja! Nu har ju den tidsräkningen gått ur tiden! Asså dah. Herregud -.- ;)

BARA 16 DAGAR KVAR NU MADDÄH! Jag meeeeeeeeed :D :D :D <33333333

2011-03-08 @ 21:26:04
URL: http://geniet.blogg.se/
Postat av: PETRA - foto & vardagsblogg

sv: haha :)

2011-03-08 @ 21:28:49
URL: http://disarray.blogg.se/
Postat av: Madde

du som gillar photoshop tutorials, jag har skapat en ny x)http://madmat.blogg.se/2011/march/skarpare-ogon.html#commenthaha

2011-03-08 @ 21:34:37
URL: http://madmat.blogg.se/
Postat av: Susanne Holm

Well done! <3

2011-03-09 @ 10:23:16


Namn:
Är du ofta här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här: