Tråkig text och en vante

Tjabba tjena hallå bloggen. Vet att min uppdatering är typ sämst just nu. Tråkig, ointressant, fattig, bristfällig, oregelbunden, sorglig och så vidare. Men känner mig inte på topp för tillfället. Sen att tillgången till internet är begränsad är ännu en bortförklaring. Jag lovar att det kommer bli bättre i nästa vecka!
Försöker svara på kommentarer så gott det går, vilket är en aningen långsammare än vanligt. Just so you know.

Idag har jag varit ute och fotat i det härliga vädret. Fick inga fina bilder dock, för min äckliga lilla digitalkamera suger aprumpa. Sen så har jag kikat lite på min fältstudie i språksociologi och på projketbriefen för magasinet. Tro mig, det låter mer komplicerat än vad det är. Ville låta lite cool och använda svåra ord. Egentligen så har jag bara läst på ett papper och klistrat in lite bilder och skrivit lite text på min tidning i InDesign. Jag måste verkligen sluta använda ordet ”lite”! Lite, lite, lite, lite.

För att det här inlägget inte bara ska bli en massa tråkig text och helt bildlöst, så lägger jag upp en bild på min vante. So random.

Postat av: N A T H A L I E n y r é n

Dagens blogg vinnare är uppe! Medans du ska kolla vem som vann så kan du ju passa på att anmäla dig till veckans blogg.. (i samma inlägg) LYCKA TILL.

2011-03-12 @ 15:51:03
URL: http://nathalienyren.blogg.se/
Postat av: GUEVACCI

Härligt och höra! Det är sådär med mig, är sjuk tyvärr :/ men vad ska du göra ikväll då? :) ha en dunder lördag!

2011-03-12 @ 16:22:29
URL: http://guevacci.se
Postat av: Anette

Åh, lovikavantar <3 jag hade ett par men tappade bort dom (ack, Sundbyberg jag blev full och tappade vantarna i snön för din skull, Sundbyberg, whyyyy?!?) haha!Sv: jag med!! Beställde skivan häromdan så att jag får hem den signerad, hur awesome som helst!Nej fan då, varför har han ingen bror för?! Det skulle vara det perfekta brottet, eller hämnden eller ja vad man nu kallar det.Haha! Tjockis-Oskar haha! Vadå in, han kommer knappt ut! Kommer sitta där i sin fjuttiga studio o skriva massa hatlåtar dedikerade till sig själv för att han var dum nog att låta mig gå. Hans mamma borde lärt honom litegranna!!Naw alltså jag tycker det låter gulligt med en bebis som heter Bosse! Som i Bullerbyn :) skulle lätt passa lilla Bosse! Jag ska ju bli lärare och har läst allt tjafs man ska för att kunna förstå barn och dess behov etc. Oh ja, han kommer ångra sig rejält alltså, han och hans ölmage. Too fat to fit in a kroppsfodral, for sure!Waggio!

2011-03-12 @ 16:43:11
URL: http://ankarstav.blogg.se/
Postat av: LADY UMBRELLA

allt bra? :)

2011-03-12 @ 22:06:39
URL: http://ladyumbrella.blogg.se/
Postat av: Felicia

Mkte text inte lite. men bloggen kommer ju itne första, jag har inte svarat eettt skitt eller skrivit på en vecka typ ahha :)Det var en fin vante, och finaaaa naglar, haha :DSV: jaaa det var jag :((((( vi skull sagt hej!PUSS

2011-03-13 @ 16:13:24
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack :D

Ja min fredag var super! Din då? :)

2011-03-13 @ 19:11:17
URL: http://sandrasobecks.blogg.se/
Postat av: Essie

Frågestund på min blogg! :D

2011-03-13 @ 19:57:29
URL: http://essiecederroth.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har lagt upp några fjäder örhängen, har du någon favorit?:) http://liborius.blogg.se/2011/march/feathers.html#comment

2011-03-13 @ 20:29:37
URL: http://liborius.blogg.se/


Namn:
Är du ofta här?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här: